milujem keď niekto velice niečo kritizuje a sám je pri tom taký.... a ako je to fakt dobré keď kukám jaké nicky hlasovali za mozžnosť lebo sú to trapáci čo nemajú fantáziu...omg šak nech sa kuknu na svoj nick!
ja som radšej nehlasovala lebo vidíte aký mám nick..jáj prečo som si ho zakladala keď som bola priblbá a nemyslela som na to že aby to aj ľudí zaujalo?
ale inak si myslím,že je jedno aký má niekto nick.....nick možno trochu upúta ale hlavné je to, čo ten človek pod tým nickom vypustí zo seba....či nejakú debilinu alebo vec ktorá zaujme.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja som radšej nehlasovala lebo vidíte aký mám nick..jáj prečo som si ho zakladala keď som bola priblbá a nemyslela som na to že aby to aj ľudí zaujalo?
ale inak si myslím,že je jedno aký má niekto nick.....nick možno trochu upúta ale hlavné je to, čo ten človek pod tým nickom vypustí zo seba....či nejakú debilinu alebo vec ktorá zaujme.....
Ale svoj nick mam hrozne moc rada, nepomzem si