Ani neviem kolkokrat som to tu uz pisal. Ak ti to neda niekto, kto chodi na tu istu skolu, zbytocne sa namahas. Na kazdej skole su otazky inak postavene....
@dominika0909 ja nic nehovorim je to na tebe len aby si to nelutovala bo mozu byt vypracovane zle. A ja osobne by som si z toho tazku hlavu nerobil. Zmaturoval som aj bez vypracovanych tem...
@dominika0909 prečo sa ti zdá yeska na hovno? pýtam sa kvôli tomu, že my sa z nej pripravujeme na maturitu už teraz a ak mi to bude "na hovno" pri maturite tak neviem neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
najlepsie je si zohnat otazky od spoluziakov, aspon mas istotu, ze to budu tie presne ako na mature
Tak potom keď tu bude také téma, tak ju komentuj svojimi "super" komentármi o ktoré ja nejavím záujem
Na našej škole nám nijaké otázky nedávali, takže je v podstate jedno ako to bude vypracované..a zase ja by som si svoje veci čo chcem vybrala..
Hej ja viem, ale aj tak by mi to pomohlo keby to niekto má, stále lepšie ako nič...ja si to musím aspoň prečítať
Mám Yesku knihu kde sú témy spracované, ale je to dosť na hovno takže
aj my sme sa z nej "učili" , ale veď stači pozrieť ako je kniha B2 spracovaná nemá to hlavu anu pätu...sú lepšie knihy na prípravu..