ani nie. ja mam net vacsinou zapnuty iba ako kulisu. mam pred sebou knihy a sem-tam skontrolujem tsky, alebo moj birdz. na FB uz skoro ani nechodim, mail obcas tiez skontrolujem a to je asi tak vsetko. za normalnych okolnosti som tu ovela menej casto ako teraz. volny cas travim inac.
zo svojho voľného času mu venujem taký kus, aký chcem, aby dostal... keby som chcela robiť niečo iné, nie je problém. navyše robím popri ňom dosť iných vecí. to, že tu trávim dosť času, neznamená, že je to alfa a omega môjho života
skor vyplnuje volny cas, ked nemam co ine robit alebo sa nudim... ak mam moznost ist niekam von, alebo sa ist bicyklovat, tak idem a nesedim za kompom ..
coo ..to faakt??..to by ma nikdy v zivote nanapadlo!!..ale niee..jasne, ze napadlo ...ked mam moznost ist niekde alebo robit nieco, tak ako uviedla @happycat , tak jasne, ze nedam prednost pc...ale mna skor stve, ze sa v kuse zabavam pri pc, ked mam robotu do skoly a potom nic nestiham :/
internet je hnus, to je pravda. ale natoľko si viem určiť priority a žiť reálny život, aby mi internet nebral všetok voľný čas. berie mi len ten, ktorý som mu ochotná dať.
Podľa toho, čo robím. Jasné, že keď sa mám učiť alebo čo, tak nebudem sedieť na nete. Na druhej strane, ešte pred cca pol rokom som nerobil nič iné, ale dostal som sa "z toho" Nechcem byť nejaký fucking nolifer p )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Podľa toho, čo robím. Jasné, že keď sa mám učiť alebo čo, tak nebudem sedieť na nete. Na druhej strane, ešte pred cca pol rokom som nerobil nič iné, ale dostal som sa "z toho" Nechcem byť nejaký fucking nolifer p )
ale pokúšam sa žiť i tak plnohodnotný život bez netu
občas sa zadarí, občas nie
ale môžem s istotou tvrdiť, že keď som ešte nemala net tak som bola oveľa šťastnejšia
(a to ho mám ešte len dva roky)
Klotilda
su tam aj moje komenty, skoda slov :/