Nenavidim skolu, trpim tam komplexom menejcennosti, mam zle znamky lebo mam obsolutnu nechut ucit sa uz, aj tak ma vsetci povazuju za tupu...
neviem, nectim sa tam dobre, citim sa tam taka obmedzena ako keby som to nebola ja...
tak sa vzdy uzavrem do seba
@dievcatkohlupucke tiež som toto mala v škole a prežila som to Nejak sa potrebuješ motivovať a začať myslieť pozitívne . Vždy keď mám depky tak si pozriem film The Pursuit of Happyness » www.csfd.cz/film/221903-ste... a hneď mi je lepšie .
@dievcatkohlupucke Ja som bola na dievčenskej škole , kde všetky pipinky trápil len dokonalý make up a frajer a či nemajú zlomený nechet Bola som outsider ... Okrem školy som mala xy problémov hlavne doma , tak som nakoniec začala k psychologičke a tá mi dala tú najlepšiu radu na svete . NIKDY nič nevyriešiš ak sa budeš ľutovať . Treba pohnúť zadkom , nájsť niečo čo ťa baví, čo ťa motivuje a dávať si úlohy a odmeny .Napr. dnes sa budem viac snažiť komunikovať v škole a za odmenu si dám ...(niečo čo máš rada )
Časom zistíš že škola ti aj tak na nič nie je ak ju spravíš tak nie je o čom
Navyše úplne hlúpa byť nemôžeš lebo minimálne gramatika ti ide určite lepšie ako mne a ja sa za hlúpeho nepovažujem
tiež som nemal rád školu,no ked som ju skončil a ocitol sa v realite,začala mi chýbať...nehovorím,že to tiež bude tvoj prípad,len som si tak mierne zaspomíal na staré časy takto popoludní
@dievcatkohlupucke ešte ju budeš milovať. čo ja by som dal za to keby som sa tak po viac ako 20. rokoch mohol vrátiť do školskej lavice. aspoň na taký týždeň a zaspomínať si na staré zlaté časy. cnie sa mi troška za tou dobou.
what?
ako sa da byt flegmaticky a stresovat zaroven? nejak mas v tom chaos,
btw slovo co hladas sa vola letargia asi
a dam ti radu do zivota, ak chces nieco v zivote dosiahnut, ucit sa budes stale a stale za behu ...
ano ludia ako Bill Gates, Zuckerberg, Jobs a podobne neboli na VS, alebo ju nechali ... ale ucili sa stale, stale, objavovali nove oblasti, citali prirucky, knizky, skusali a robili chyby ...
mas nechut ucit sa? tak to dufam neplati na vsetky predmety ... a druha vec, ze vseobecne vedomosti co na SS dostanes proste patria k zivotu
skus to brat ako taku vyzvu a zaujimavost, ze ked si precitas ako sa jednobunkovce mnozia na biologii, tak si povies "ahaa, zaujimave..", zapamatas tak polku z toho (to je na trojku) a pojdes dalej ...
ja som na vseobecnom gympli bol dvojkar/trojkar, 1tku som mal z informatiky, aj seminar, aj to doucoval ... co robim? technicku VS, pracu, skusenosti a ucim sa stale, aj v praci stale
navrhujem vykaslat sa na skolu, padnut na drzku, chodit pol roka-rok po pofidernych brigadach kde robia same socky, az opat dostanes chut studovat. na slovensku je to bez skoly tazke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo sa vyspí so všetkými chalanmi z triedy a budeš mať aj nepriatelky
Navyše úplne hlúpa byť nemôžeš lebo minimálne gramatika ti ide určite lepšie ako mne a ja sa za hlúpeho nepovažujem
» www.csfd.cz/film/241476-ben...
to je o školskej pohodičke
len niesom v tej škole štastná, doslova tam trpín je to moje najväčšie nešťastie v živote.
ako sa da byt flegmaticky a stresovat zaroven? nejak mas v tom chaos,
btw slovo co hladas sa vola letargia asi
a dam ti radu do zivota, ak chces nieco v zivote dosiahnut, ucit sa budes stale a stale za behu ...
ano ludia ako Bill Gates, Zuckerberg, Jobs a podobne neboli na VS, alebo ju nechali ... ale ucili sa stale, stale, objavovali nove oblasti, citali prirucky, knizky, skusali a robili chyby ...
mas nechut ucit sa? tak to dufam neplati na vsetky predmety ... a druha vec, ze vseobecne vedomosti co na SS dostanes proste patria k zivotu
skus to brat ako taku vyzvu a zaujimavost, ze ked si precitas ako sa jednobunkovce mnozia na biologii, tak si povies "ahaa, zaujimave..", zapamatas tak polku z toho (to je na trojku) a pojdes dalej ...
ja som na vseobecnom gympli bol dvojkar/trojkar, 1tku som mal z informatiky, aj seminar, aj to doucoval ... co robim? technicku VS, pracu, skusenosti a ucim sa stale, aj v praci stale
ak máš naozaj 18, tak zachvíľu pôjdeš preč, nerieš ich...