Zdravím,dlhodobo používam gél na vlasy, keďže ich mám jemnejšie. Potreboval by som nejaký iný prípravok,pomocou ktorého sa dobre tvaruje účeš+neničí vlasy.Bol by som vďačný,keby ste mi vedeli odporučiť niečo takéto,prípadne aj konkrétny produkt/značku/web
@motovidlo323 Ja ti dám radu a zachránim tvoje vlasy Vidím, že robíš v zdravotníctve, takže pre teba by hádam nebol problém zohnať DHT inhibítor ako je Finasterid alebo Dutasterid, viď:
A áno, naozaj to funguje... Lenže liek určený na vypadávanie vlasov u mužov s látkou ako je Finasterid sa na Slovenskom trhu nedá zohnať, takže by si si musel zohnať napr. tabletky Penester (alebo Avodart) ktoré obsahujú tiež túto účinnú látku a predpisujú sa na urologické problémy. A funguje to aj na vlasy a stačí si tabletky rozdeliť na štvrťky aby si dosiahol 1mg účinnej látky, ktorá je postačujúca proti vypadávaniu vlasov
@darksider96 Síce vlasom a veciam okolo nich sa nevenujeme, ale ďakujem Len som si tam prečítal, že po Finasteride mali chlapi problémy s libidom a erekciou, tak nvm, či mi to za to stojí
Ďakujem za rady! Chcel by som skor nejaky ten pripravok na tvarovanie vlasov, nejaku hlinu alebo ilove pripravky alebo nieco take keby ste niekto poznali take nieco. Hlavne aby to dobre drzalo a zaroven nerobilo zle vlasom
@motovidlo323 Tak tieto vedlajsie ucinky nemaju vsetci a niektorym chlapom po nejakej dobe zmizli. Ved skusit to mozes a ak by tie vedlajsie ucinky po case neprestali, tak tie lieky radsej vysad.
@motovidlo323 Tak podla mna tieto vyzivove doplnky su dobre len ako doplnok. To je ako keby si si chcel vyliecit nejaku chripku vitaminom C Treba vediet co sposobuje vypadavanie vlasov u muzov. Taketo vypadavenie vlasov ktore zacina tvorbou kutov je plesatenie alias alopecia androgenetica a to sposobuje vysoka hladina DHT. S tym si dokaze poradit jedine DHT inhibitor ako je finasterid alebo dutasterid. Ale niekde som cital, ze dokaze pomoct aj prirodny DHT inhibitor ako je saw palmetto alebo vrbovka malokveta. Lenze tieto byliny su podla mna slabsie ako finasterid alebo dutasterid. Ale na zaciatok ich vyskusat mozes Tiez pomaha aj taka vodicka alebo sprej na vlasy s latkou minoxidil a navyse z toho nehrozi, ze sa ti nepostavi Ale ten minoxidil ucinkuje vacsinou len par rokov a malej casti muzov ktori mali problem s vypadavanim vlasov bohvieako nepomohol. Preto by som volil radsej finasterid alebo dutasterid. Pri nich mas vacsie sance na zachranu vlasov. Toto co som ti poradil je overene aj studiami, takze netaram do vetra
@darksider96 Wow Som nevedel, že sa takto vyznáš do vlasov U mňa je to hlavne tým testosterónom, ako som spomínal, mám ho priveľa Ale ďakujem za radu, fakt by som to asi mal riešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.mojevlasy.sk/?page_id=11...
» www.mojevlasy.sk/?page_id=17...
» www.mojevlasy.sk/?page_id=22...
A áno, naozaj to funguje... Lenže liek určený na vypadávanie vlasov u mužov s látkou ako je Finasterid sa na Slovenskom trhu nedá zohnať, takže by si si musel zohnať napr. tabletky Penester (alebo Avodart) ktoré obsahujú tiež túto účinnú látku a predpisujú sa na urologické problémy. A funguje to aj na vlasy a stačí si tabletky rozdeliť na štvrťky aby si dosiahol 1mg účinnej látky, ktorá je postačujúca proti vypadávaniu vlasov