Ahojte, prosím pomôžte m je to súrne,i toto mi píše po prihlásení na moj notebook, ze sa nepodarilo prihlasiť čo mam robiť? Mam v ňom dôležité veci ...budú tam ešte? Ako ho zapnem? Prosiiiiiiim
@kosmiklove si ma kus upokojil dakujem.... mam windows7 som uplne v strese..... skôr mi pisalo ze mam vymeniť baterku, tak som ho používala len cez kabel a planovala som kupovat boterku ked budem mat volno teraz som na MB .... Bude stačit vymeniť baterku? Mysliš že je to tým?
@sonnenschein to s tou baterkou bezne pise ak je opotrebovana...ak ten notas pouzivas vacsinou na kabel a neprenasas ho moc casto tak mozno ani nema zmysel ju moc kupovat...
no a k problemu...aj keby tu baterku vymenis tak tym tento problem neostranis...predpokladam ze mas poskodeny profil k comu moze dojst pri zlom vypnuti notasa ale podobnych pripadoch
@sonnenschein divne ze nudzovy rezim isiel a normalny profil nie...asi to nebolo to co som myslel...v kazdom pripade obnova systemu neni to iste ako scandisk ale hlavne je ze to uz funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no a k problemu...aj keby tu baterku vymenis tak tym tento problem neostranis...predpokladam ze mas poskodeny profil k comu moze dojst pri zlom vypnuti notasa ale podobnych pripadoch