Ahojte stalo sa vám že vám rodičia nedovolili školu na ktorú ste chceli isť?? .. ja mám momentálne taký problém ... neviem čo im na tom vadí, je to normálna škola u nás v meste len má bilingválne štúdium , čo znamená že chcem isť už z 8.ročíka. Máte n
Vsak si tam podaj prihlasku a hotovo. Ved je to tvoj zivot a ty budes potom zit cely zivot s tym ze si chcela ist tam a tam ale nesla si kvoli rodicom. Take nemam rada ked rodicia maju rozhodovat o niecom takom ako skola, podla mna je to vec toho dietata ze co chce robit, a co by ho bavilo.
Ja som rodicom niekedy v juni oznamila, ze existuje taka super skola v Bratislave, ze o nej rozmyslam. Oni mi povedali, ze mam zabudnut, ze stredoskolsky intrak v ziadnom pripade. Ale akosi sa mi podarilo tak postupne ich s tym stotoznit, vybavila som si veci okolo prihlasky a o polroka som sla na prijimacky. Ani neviem ako sa to podarilo, stacilo prilis netlacit a tak postupne pridavat argumenty.
fíííha, ako to tak čítam tak moji rodičia sa super.
som nevedela, že niekto niečo takéto rieši.
do tohto sa mi rodičia nikdy nemiešali. sš aj vš som si vybrala sama.
trošku si sa ošmekla na názve fóra, a myslím že tvoji rodičia sa len boja že to nezvládneš a nechcú aby si bola potom smutná (samozrejme nepoznám tvojich rodičov tak len odhadujem) jednoducho by som si stála za svojim
jednoznačne by som si spravila po svojom, v živote sa im ešte veľa vecí nebude páčiť čo tebe a je to tvoj život a nie ich, oni ti môžu poradiť ale nemôžu ťa nútiť do niečoho čo nechceš takže ak tam chceš ísť tak chod do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
u mna rodicia mali podobne reci pretoze si nemysleli, ze to zvladnem, mozno sa aj tvoji toho boja
som nevedela, že niekto niečo takéto rieši.
do tohto sa mi rodičia nikdy nemiešali. sš aj vš som si vybrala sama.