Mal som modriny a bol doskriabany. Nebolo by to atipicke ale tieto zranenia vznikli z toho ze som spadol z 2 poschodia lesenia dolu :d cize alm to dobre obisiel :d
Často ma akoby "svrbeli" oči a po 2 dňoch ma začalo jedno oko strašne bolieť a keď som sa pozrel či v ňom niečo nemam tak som tam mal jačmeň (potom som jak falat bojoval s reflexom žmurknúť keď som si do oka daval každy večer a rano mastičku)
oskrete stehno cez teplaky na posuvnom pase pri pokladni a potom som mala chrastu, teraz je jazva...necakala by som, ze budem mat vecnu znacku obycajneho oskretia koze a este na rohu pasu pokladne...vekom sa kvalita mojej koze zhorsuje, poucenie, musim so sebou narabat v rukavickach, lebo uz nie som decko, aby sa mi vsetko zahojilo na nepoznanie.
Chcela som predbehnut vytah, uz som bola na prvom, skoro som to dala, len sa mi zachcelo lietat, tak som si poschodie zletela, vytah predbehla a zlomila si nohu... premna to bolo dost nepravdepodobne, kedze som sa ponahlala na koncert a namiesto koncertu som koncertovala v nemocnici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v jeden deň som si pri odlišných nehodách rozbila oba lakte. pri jednej z tých nehod si rozbila lakeť aj moja sestra.
bezp. pás v aute mi rozťal lakeť v mieste pomerne veľkej jazvy tak, že jazva krvácala iba zvnútra a na povrch nevyšla žiadna krv.
a moje netradicne zranenie.. v lekarskej sprave ktora hlasi zlomeninu prstu na nohe, mam napisane "narazila do kamaratovej nohy "
a ani toto nie som ja, ale raz som bratovi prepichla líce tupou ceruzkou, mal tam dosť dlho dieru a ja som sa mu ešte aj smiala.
A toto už je moje Raz ma zrazilo auto, ale síce neviem, či sa to dá zaradiť do neobvyklých
podľa toho ako, mne raz so spätnym zrkadielkom ,,vylepilo facku´´ rýchlosťou 50 km v hodine
ta ty si **** kvoli tebe si museli kupovať nové čelné sklo!! (chudaci)