Potrebujem surne pomoc co zabera ak ma vkuse bolia nohy konkretne chodidla je to na nevydrzanie uz to trva mesiac bez prestavky.... Dalsie 2 tyzdne nemam moznost uvolnit sa z prace ale mam pocit ze hned umrem nedokazem stat ani 10 sekund hned potom mi upl
Telo dáva signály a tie treba počúvať, budeš mať omnoho väčšie ťažkosti a budeš sa dlho zotavovať
_____
To ti píšem ak nebereme ohlad na to, že sa nemôžeš uvoľniť z práce ..... a teraz keď bereme ohlad ..tak ti radím to isté + nohy natierať napríklad konským gélom, napadáju ma nejaké veci ešte, ale nie som doktor, tak radšej nie
No ešte som chcela dodať že si natieram flector gélom každú noc a kúpila som si ortopedické sandále do práce a vobec mi to nepomáha ešte mám skor pocit že keď si ich ráno prezujem tak to bolí ešte viac stačí mi len na pár sekund stáť a už prešlapujem z jednej nohy na druhú.. Ráno si myslím že keď si poriadne oddýchnem tak to bude lepšie ale nič žiadny oddych nezaberá cez víkend som ležala dva dni a stále rovnaká bolesť
Len to je problém že mám fakt dobré miesto o ktoré nemožem prísť a vlastne by ma nemal kto zastúpiť lebo odtial jednu vyrazili a nová má prísť o dva týždne tak dovtedy som dúfala že mi niečo poradíte aby som prežila.... Som v skúšobnej dobe tak je to o to viac ťažké..
Môže to byť aj zlá klenba nohy sestra na to tiež trpela
Každopádne nechápem, na čo ešte čakáš, zdravie máš len jedno, prácu môžeš zmeniť ešte sto krát. Už dávno by som bola s tým u doktora
Aj mňa hrozne bolievajú členky a tie klenby až po palce, lebo mám ploché nohy .. Ja si to natieram tiež flectorom (aj viac ako raz za deň ) A ešte ma to menej bolí keď sa snažím chodiť ako keby nemám tie chodidlá ploché - proste sa sustredím aby som mala ohnutú klenbu
Príčin môže byt veľa ... napr. ploche nohy, ochorenia ciev, cukrovka, ... nechcem ťa strašit ale navštevu lekara radsej neodkladaj sice najst dobru pracu nieje jednoduche ale nove zdravie nemožné... tiež by som sa zamyslela aj nad tým či nemáš bolesti v dolnej časti chrbta, prípadne iné ťažkosti.. telo je jeden celok a všetko zo všetkým súvisí... treba odhaliť príčinu bolesti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
_____
To ti píšem ak nebereme ohlad na to, že sa nemôžeš uvoľniť z práce ..... a teraz keď bereme ohlad ..tak ti radím to isté + nohy natierať napríklad konským gélom, napadáju ma nejaké veci ešte, ale nie som doktor, tak radšej nie
Len to je problém že mám fakt dobré miesto o ktoré nemožem prísť a vlastne by ma nemal kto zastúpiť lebo odtial jednu vyrazili a nová má prísť o dva týždne tak dovtedy som dúfala že mi niečo poradíte aby som prežila.... Som v skúšobnej dobe tak je to o to viac ťažké..
ty unavena, bleda nie si?
na akutnu bolest mi vtedy dr. predpisala dorsiflex
Každopádne nechápem, na čo ešte čakáš, zdravie máš len jedno, prácu môžeš zmeniť ešte sto krát. Už dávno by som bola s tým u doktora
Nemáš za čo.