Ahojte, už asi dva roky pociťujem v určitých obdobiach brnenie alebo nepríjemné vibrovanie v pravej časti hlavy. Máte niekto s tým skúsenosť, prípadne poznáte niekoho, čo má ten istý problém ako ja? Poraďte mi prosím, už som z toho zúfalý.
Ako fakt. Brní ti v hlave dva roky a radšej sa o tom radíš s pubertiakmi. Môže za tým byť rozhodená chémia a následné reakcie na zmenu krvného tlaku. Môže za tým byť nádor. alebo ti niekto zo srandy implantoval do lebky telefón s nastaveným vybračným zvonením. Zájdi k obecnému, nech ťa objedná na CT.
Nechcem byť negativný. Ale daj si spraviť všetky vyšetrenia čo idú. V horšom prípade to môže byť Gliobastoma Multiforme zákerný druh rakoviny, ale to by sa museli ptejavovať aj príznaky ako pískanie v ušiach, alebo občasné závrate. Nie som doktor, ale toto poznám hodne dobre. Takýto istý problém mal aj americký učiteľ David Menasche, prečítaj si jeho knihu Malo to zmysel. No, ale odbočil som od témy. V lepšom prípade to je len spôsobené stresom, alebo inými vplyvmi. Veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov