Nazdar chlapi, Teraz potrebujem súrne vašu radu. Kamoška potrebuje net do mobilu k notebooku. Je to len na 3 mesiace, bude chodiť po celej našej vlasti, tak nech to má dobré pokrytie, bez obmedzenia (nutné) a na kupón, teda žiaden paušál a nech je to lacn
@semhamforas 2 GB je málo... musí byť online pripojená k nejakému konferenčnému systému... a za deň to aj pol giga zožerie... no a popri tom yt, lastko a tak
@leginacka ...neobmedzený a mobilný? na slovensku? zabudni, o tejto kombinácií u nás ešte aspoň 5 rokov nebudú ani zhulené vrabce čvirikať, to je totálne scifi...
@semhamforas to sice hej, ale vsetky obce nad 5k obyvatelov by mali byt pokryte..a ked jej kamoska potrebuje konferencne spojenia, neverim, ze bude komunikovat niekde z lesa
@trdelniiiq práve že z takmer lesa, idú robiť nejaký výskum zo školy, je to nejaký konferenčný systém v jave , ale viac ti o tom nepoviem, aj keby som chcela
ja som vždy v dosahy wifi a net čo mám v mobile z orange mi stačí, t-mobile nepoužívam, majú dobré pokrytie??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
No mám pocit že sa to dá obnoviť potom za ďalších 5€ lenže to by ju vyšlo už drahšie
vraj môže byť do 20€ / mesiac, viac ne
@trdelniiiq o2 má zo slovenských operátorov najhoršie pokrytie. Čiže ten telekom by na tom mal byť lepšie
@semhamforas » www.telekom.sk/osobne/telefono... ten easy free je super... nabijem za 10€ a mám na 15 dní neobmedzený... to je dobré, ony sa poskladajú
@trdelniiiq práve že z takmer lesa, idú robiť nejaký výskum zo školy, je to nejaký konferenčný systém v jave , ale viac ti o tom nepoviem, aj keby som chcela
ja som vždy v dosahy wifi a net čo mám v mobile z orange mi stačí, t-mobile nepoužívam, majú dobré pokrytie??