ja mám tento problém kvôli anémii..ale hlava ma nebolí len sa mi krúti a zvyklo sa mi zahmlieť pred očami a pod...tak choď na krv ak to trvá dlhšie, ak nie môže to byť tým že málo piješ a nedostáva sa ti kyslík do hlavy..
necital som vsetky veci co tu boli spomenute takze...
1. tlak
2. pitny rezim
3. stravovanie je tiez moznost
4. navyky typu kava/cigarety
...ak chces mat istotu chod na krvne testy a k obvodnemu .... mozno dostanes nejake lieky na tlak alebo nieco take...a mozno bude stacit len ked zacnes poriadne pit tekutiny..
mne sa to stáva často..nielen keď sa postavím ale aj keď chodím alebo stojím..ale pred očami sa mi zahmlie až tak niekedy že nevidím a tá bodavá bolesť pri spánkoch a v strede čela je neznesiteľná :/
ja som to mavala tiez, ale preslo mi to, ani neviem ako... mas problem s tlakom chlapec... chod ku obvodnemu lekarovi a ten ti uz poradi, pripadne ta posle za nejakym specializovanym doktorom ;-*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja trpím tým istým a to pijem naozaj málo, takže sa ani nedivím, plus mám nízky tlak...
dakuujem
1. tlak
2. pitny rezim
3. stravovanie je tiez moznost
4. navyky typu kava/cigarety
...ak chces mat istotu chod na krvne testy a k obvodnemu .... mozno dostanes nejake lieky na tlak alebo nieco take...a mozno bude stacit len ked zacnes poriadne pit tekutiny..
ja som to mavala tiez, ale preslo mi to, ani neviem ako... mas problem s tlakom chlapec... chod ku obvodnemu lekarovi a ten ti uz poradi, pripadne ta posle za nejakym specializovanym doktorom ;-*