Ja viem je ich veľa, a preto môžete aj viac napísať....mňa tiež napadá hneď niekoľko....ja len že hľadám jeden film a nechce sa mi písať dej aj tak si ho málo pamätám a tak som dúfala že ho možno nájde
@mariquittka viem ten film som ani nevidela ale viem že tam hrá Tobin Bell a stoho ide fuj strašní strach .....ale pozrela by som si ho keby som ho mala.....
@tikalok no fajn tak bol otec a syn....otec si domov dovliekol mladšiu ženu a tá mala byť teda macochou pre toho jeho syna lenže on z nenávisti k otcovy neviem asi nechal jeho matku alebo čo neviem už dôvod tak začal spávať s tou jeho macochou ktorá bola od neho trochu staršia o 10 rokov možno ....a viem že tam bolo ešte jedno dievča ale nespomeniem si že ako a prečo tam bola ale bola tom a skončilo sa to tak že on a to dievča myslím ten syn a to neznáme dievča boli milenci teda od začiatku a mali plán v ktorom sa spriahli proti tej macoche a zabili jeho otca samozrejme to sa divák dozvedel až na konci že za tým boli oni dvaja a všetko zvalili na tú chuderu macochu myslím že aj tu zabili alebo čo ale viem že to skončilo tak že oni dvaja odyšli autom preč bez toho aby ich niekto podozrieval a aj so všetkým majetkom ....viac neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a Kameňák
to asi nepomohlo, čo?
@majo skvelý film
@midnight no jasné česká komédia celkom dobrá aj tú som videla dokonca ju mám niekde...
@tikalok ten film som nikdy nemala šťastie vidieť ....no nie je to on ale nevadí
@tikalok no fajn tak bol otec a syn....otec si domov dovliekol mladšiu ženu a tá mala byť teda macochou pre toho jeho syna lenže on z nenávisti k otcovy neviem asi nechal jeho matku alebo čo neviem už dôvod tak začal spávať s tou jeho macochou ktorá bola od neho trochu staršia o 10 rokov možno ....a viem že tam bolo ešte jedno dievča ale nespomeniem si že ako a prečo tam bola ale bola tom a skončilo sa to tak že on a to dievča myslím ten syn a to neznáme dievča boli milenci teda od začiatku a mali plán v ktorom sa spriahli proti tej macoche a zabili jeho otca samozrejme to sa divák dozvedel až na konci že za tým boli oni dvaja a všetko zvalili na tú chuderu macochu myslím že aj tu zabili alebo čo ale viem že to skončilo tak že oni dvaja odyšli autom preč bez toho aby ich niekto podozrieval a aj so všetkým majetkom ....viac neviem...
Wicked Minds ?
nevidel som to, ale podobá sa to
@tikalok neverím to je on ten film ďakujem ani som neverila že dakto bude vedieť