zaujala ma tu veta: Sexuológovia hovoria, že najistejší spôsob, ako sa vyhnúť rutine v intímnom živote, je nájsť si milenca tak často, ako sa len dá. A
Hm, neverím na akési voľné vzťahy, Zase je vedecky dokázané, že jeden je vždy v takomto prípade vo vzťahu nešťastný. Keď si niekoho vezmem, nevezmem si ho preto, aby sme sa hrali na manželstvo a veselo sa podvádzali, ale preto, lebo chcem ozajstné manželstvo aj s vernosťou. Chápem, že po 20 rokoch manžestva je to väčšinou nuda a stereotyp a niekedy tá nevera vzťahu pomôže, ale mať milencov resp. milenky každé dva mesiace, je choré.
jednoznačná hlúposť. ktorý sexuológ to tvrdí? je presne pravda, že niekto bude trpieť. skús sa na to spýtať nejakého reálneho, napr. » www.sexualne.sk/sexuolog-mudr-j... vyzerá celkom ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale kdesi som čítal že človek neni stavaný na monogamné nažívanie s jedným partnerom celý život. Kto vie
To sa deje teraz z mojím mozgom.
Nebol by som toho schopny a ludi co ano odsudzujem.