Ahoj,..mam novy pocitac a vytvarala som si konto ktore som si zaheslovala heslom ktore pouzivam uz mrte dlho,..ale ked som sa dnes zapla neslo mi tam dat,asi som dala nejake zle pismeno a nevsimla si.Prosim poradte ako to napravit alebo zmenit?.:o((
resetni comp, a niekde bdues amt hne duplne na azciatku napsane pred F8 alebo del alebo F11 alebo F12 niečo niečo boot screen, tak to stlacis a tam si das HD niečo niečo a budes amt na vyber tri moznosti normal mode, normal no network a safe mode a das safe mode, to ťa prihlasi ako admina, roumej halovneho uzivatela pc a umozni ti to heslo odstranit, ale !!! funguje to iba an niektorých sedmickach lebo ej tam trocha zlozitejsia dostat sa do safe mode nez bolo napríklad na xpcku kde sa to heslo dalo obist ako nic
mam xp,..a ked restartnem objavy sa mi tam na zaciatku milion 500 pismenok,..stlacila som f8 a teraz mi to pise error could not read from the device,..
Pri restarte stlac to co ti akze urcite ti tam neikde pise nieco o boot screen alebo proste boot nieco, to tlacitko moze byt aj F11 alno aj del niečo z toho na sto percent a potom len vyberes HDD a safe mode a nemas co riesit is prihalsena uz len sit tam dke sa nastavuje heslo a vymazat ho
@fakefake velmi pekne dakujem za rady ale toto bude asi na tazsie a na to si netrufam,..ten comp je od jedneho znameho a ja mam taky blby pocit ze tam nieje dobre naistalovany windows lebo to stale nieco vypisuje a preto aj ked restartnem mi to nevyhodi to co by malo ale uplne nieco ine,..a uz mi to povypisovalo bars ake hlasky tak radsej kaslem na to a dam to do ruky niekomu kto sa vyzna lebo bude po vianocnom darceku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pri restarte stlac to co ti akze urcite ti tam neikde pise nieco o boot screen alebo proste boot nieco, to tlacitko moze byt aj F11 alno aj del niečo z toho na sto percent a potom len vyberes HDD a safe mode a nemas co riesit is prihalsena uz len sit tam dke sa nastavuje heslo a vymazat ho
-Možno že sa nezadalo jedno pismeno : takže píš to heslo a vynechaj 1 pismeno, potom 2 pismeno, potom 3 pismeno...
-Vymeň Z/Y
-prehoď si klavesnice: (alt + šift) ide o to že ak máš znaky (/"%_= atd. tak tam rozhoduje klavesnica)
-skus s numlokom/bez numloku
-pri všetkých týchto možnostiach kombinuj s 1 možnosťou.
Veľa štastia.