Myslel som si, že keď prestanem masturbovať, chuť na vzťah ma časom prejde, ale tento spôsob nefungoval. Prestal som mať akurát chuť na masturbovanie. Vzťah mi veľmi chýba. Cítim sa ako poloprázdny pohár so spriteom, z ktoréhu už úplne vyprchali bublinky. Som len sladká voda v poloplnom pohári. Ktorá by ma chcela takto ochutnať? Asi žiadna...
Muži ako ty sa obvykle dostanú k slovu až po 30-tke , dovtedy baby zásadne ignorujú inteligentných chalanov (česť výnimkám , jedna spí v mojej posteli )
@milanstraka ani ja si neviem nájsť.. teda poznám jedného chalana, ktorý by mi zniesol aj modré z neba, ale je mi strašne nesympatický a odpudzuje ma.. neviem si pomôcť.. aj keď si vravím, že to by bol ten pravý.. ale keď som s ním, tak sa na neho nemôžem ani pozrieť.. aaa zas poznám chalanov, ktorí sa mi fakt páčia, ale tým som ukradnutá zas ja.. no čo už asi mi je súdené byť forever alone
Nie, kašli na to, buď teraz nič nehľadaj a zameraj sa na kariéru... alebo ak si nudný ako ja, tak si počkaj a tá pravá sa objaví... viem o čom hovorím .
ťažko posudit človeka,ktory vytvori diskusiu na taku temu,hlavne ak vyzorovo by som nepovedal že ma problem zaujat dievča, zaleži od vkusu, alebo či si z nas važne len vystrelil. asi sa tejto diskusii viac nemusim vyjadrovat
Prestan byt sprosta troska ufnukana, najdi si realne zaujmi co ta mimo vztahu bavi, a tomu oddaj svoj zivot a nie tam predprogramovanemu : kazdy musi mat vztah ak nema je divny a musi mu to chybat.
Zivot je o niecom inom podla mna ako hladanie partnera a plodenie deti, uz sme trosku vyvinutejsi...
taktiez asi by nik nechcel partnerku len aby bolo, takze sa zameraj na nieco ine v zivote... to co ma prist pride
1. Opustas sa => negativna energia/zly pohlad na svet/zufalstvo/nechut na zivot/atd.
2. Rozmyslas nad kokotinami. Chod do posilky, sportuj, chod si zabehat, chod na pivo s kamaratmi a nerozmyslaj nad tym, ze nemas vztah, aj ja mam 24 a nikdy som vazny vztah nemal, je to vec pohladu. Kazdy mame iny styl zivota.
3. Sebavedomie. Netreba sa bat odmietnutia. Zien je pokokot, podstatne viac, ako muzov, nie ze pre 1 si ten pravy, minimalne pre 100 000 si ten pravy...
A este par postrehov:
"Laska je pre tych, ktori ju nehladaju." - kokotina hrubeho zrna, never tomu, kto hlada, najde.
V komentoch bolo, ze "kto nehlada, najde." - no comment, vesmirna kokotina.
Statistika/Logika/Pravdepodobnost a neviem este co kozmicky mudre hovori: cim viac osloveni, tym viac sexu/vztahov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a na zklade tohto mi tiez prides ako osoba co nie je moc OK
Poriadne si vymasti, pusti si hudbu a maj piči
alebo
www.vsetcisuchorialenjasomdokonaly.sk
alebo možno este
www.odhlassaanikdyuzneprihlas.sk
Nie, kašli na to, buď teraz nič nehľadaj a zameraj sa na kariéru... alebo ak si nudný ako ja, tak si počkaj a tá pravá sa objaví... viem o čom hovorím .
A chcem už od 15 rokov.
To si "šraci" asi len myslia, ze mas na kazdy prst jedneho tak ti daju pokoj
Si nebol v kontakte s zenamy 21 rokov ?
Sak caje si troska vypiju a uz sa vykusavaju s kymkolvek
LOL
Zivot je o niecom inom podla mna ako hladanie partnera a plodenie deti, uz sme trosku vyvinutejsi...
taktiez asi by nik nechcel partnerku len aby bolo, takze sa zameraj na nieco ine v zivote... to co ma prist pride
1. Opustas sa => negativna energia/zly pohlad na svet/zufalstvo/nechut na zivot/atd.
2. Rozmyslas nad kokotinami. Chod do posilky, sportuj, chod si zabehat, chod na pivo s kamaratmi a nerozmyslaj nad tym, ze nemas vztah, aj ja mam 24 a nikdy som vazny vztah nemal, je to vec pohladu. Kazdy mame iny styl zivota.
3. Sebavedomie. Netreba sa bat odmietnutia. Zien je pokokot, podstatne viac, ako muzov, nie ze pre 1 si ten pravy, minimalne pre 100 000 si ten pravy...
A este par postrehov:
"Laska je pre tych, ktori ju nehladaju." - kokotina hrubeho zrna, never tomu, kto hlada, najde.
V komentoch bolo, ze "kto nehlada, najde." - no comment, vesmirna kokotina.
Statistika/Logika/Pravdepodobnost a neviem este co kozmicky mudre hovori: cim viac osloveni, tym viac sexu/vztahov...