Z tohto serialu si pamatam jedine že na začiatku boli traja chalani ktorý išli do múzea, jeden z nich sa tam stratil a vybuchla tam bomba a en utok prišili na tych dvoch chalanov i ked to cele vymyslel ten treti ..dalej ich proste hladala stale policia a
bohužial ani jedno .. s tym totaly spies je to snad len vtip,
..ozaj potom v jednej časti prišli do nejakeho obxchodu.. tušim knihkupectvo a to sa volalo podla mena toho tretieho
Ja si tiež nevie spomenuť na názov, ale filmu. Príbeh bol taký: Bol taxikár ktorý viezol takého človeka po celom meste a ten človek bol nejaký vrah napríklad v jedne scéne vliezol do baru a zastrelil len jedného určitého človeka a zdekoval potom nasadol k tomu taxikárovi do auta povedal mu kde ho ma ďalej zaviesť a tam zastrelil ďalšieho. Nakoniec ten vrah zomrel pri prestrelke vo vlaku a tam sa aj film skončil.
Chcem to vedieť preto lebo sa mi tam páčila jedna pesnička.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
..ozaj potom v jednej časti prišli do nejakeho obxchodu.. tušim knihkupectvo a to sa volalo podla mena toho tretieho
Chcem to vedieť preto lebo sa mi tam páčila jedna pesnička.