vobec este niesom rozhodnuty v com budem pokracovat po strednej skole, a preto si neviem vybrat seminare do tretieho rocnika, rozhodujem sa medzi : 1.Cvicenie z matematiky , 2. Ekonomia ,3.Cvic. z Bio , 4. Konverzacie vo francuz. jazyku. 4. Seminar z inf
z tohto by som si dala buď matiku alebo ekonómiu (podľa toho na akej úrovni si z toho a akú máš istotu v týchto predmetoch). Lebo biológiu sa doučíš aj sám, konverzáciu by som skôr riešila súkromne jak v škole, informatiku ak ideš na certifikát predpokladám, že ovládaš a spoločenskovedný sa doučíš
Ale no tak, máš vlastnú hlavu na krku tak ju použi a popremýšľaj čomu sa chceš venovať, čo ťa najviac baví a potom to choď študovať. Podľa predmetov súdim, že chodíš na gympel, čiže VŠ nutná. Tak máš niekoľko možností.. Informatika (matika, info), ekonómia (matika, eko), medicína (bio a radil by som nájsť si nejaké schopné doučovanie z chémie), právo (sp. vedný).. Keby že stíhaš aj tri tak franinu určite odporúčam, ale na konverzácie už musíš mať slušný základ.
podľa VŠ ja som išla na ekonómiu, ale ekonomiu sme ešte vtedy nemali v ponuke tak som si dala matiku, spoločenskovedný a konverzu z nemčiny, a ekonomiu som sa doučila, a časť z nej bola aj v spoločenskovednom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov