Nemyslím si, že 14 ročný človek vie čo chce robiť, málokedy to tak je. Keď ťa baví učiť sa, tak choď na gymnázium, tam budeš mať ďalej dobré základy a potom si už vyberieš čo chceš robiť a podľa toho si vyberieš vysokú.
ak ti ide matika fyzika a bavia ta technicke smeri tak skus si vybrat nieco v tomto obore ber to tak ze ak by si dostudoval a isel na vysku tak strojarina,elektrika, informatika su stale ziadane a dobre platene samozrejme musi ta to bavit ak ta bavia skôr humanitne vedy tak musis hladat tam
vyberaj SRDCOM ja som vybrala rozumom a bola to LEN jedna z najvacsich chyb v mojom kratkom zivote....chod za tym co ta bude naplnat...a tiez si myslim ze gymnazium je asi najlepsie riesenie pretoze odtial sa ovela jednoduchsie skace na vysku a bez vysky je to o nicom (osobna skusenost) ...
A to uz odkedy sa vybera skola podla znamok? uplne nepodstatne meritko ..
Aj tak ta zoberu kde chces, skole ide aj tak len o peniaze, ktore z teba ziska od statu .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Inak @1
A hlavne, gymnázium je veľký prúser, ak potom človek zistí, že nechce/nemôže ísť na VŠ.
Aj tak ta zoberu kde chces, skole ide aj tak len o peniaze, ktore z teba ziska od statu .