tampóny nevieš používať? tak si to používanie nacvič alebo ešte hormonálna antikoncepcia zväčšuje intervaly medzi dvoma menštuáciami... alebo sa nechoď kúpať
1. naucit sa pouzivat tampony nie je tazke. kamoska to musela zvladnut "narychlo" v presne takej situacii, vsetko bez problemov. mas tam navod, pripadne popros kamaratku o vysvetlenie jak na to
2. na oddialenie pomaha vraj pit citronovu stavu. a moja "inteligentna" sesternica si este pomahala sedenim na studenych murikoch. co neodporucam
3. na privolanie pomaha cervene vino skombinovane s dlhsim horucim kupelom. nie vzdy. plus by sa mali dat zohnat v lekarni bylinkove caje na to. nepotrebovala som v zivote, vygoogli si.
co je na pouziivani tampooonov take tazke?! ...vsak to len zasunies....ale tak hlbsie trochu... nemusis sa bat, ze ti tam ostane ani nic podobne...
aa inak menstruaaciu oddialiiis, ked budes jest citroony...bud si spraviiis vodu do ktorej si vyzmykas citron alebo si daj citron s cukrom ...ale to uz musis dlhsie pred menstruaaciou zacat citrooonovat, ak hu chces oddialit
Tie tampóny by boli asi najjednoduchšie, pokiaľ nie si na to alergická.
A teraz babská rada. Alkohol (ale s mierou! - napr. to var. víno) dokáže posunúť zhruba o deň/cyklus dopredu a kyselé (uhorky, citróny) to dokáže oddialiť. Ale neviem či v máji už nie je pozde milý drozde...
no neviem ako ty @herecka29 ale ja by som sa na tie recepty typu víno,citrón až tak nespoliehala...je síce pravda,že to zabrať môže ale určite to nie je spoľahlivé...tak buď sa nekúp alebo naozaj len ten gynekológ...sú aj tabletky špecíalne na oddialenie menštruácie a nie je to antikoncepcia...tuším ich musíš brať 3 dni pred začiatkom menštruácie .... a také tabletky Ti môže vypýtať aj mama od jej gynekológa...
ten vitamin C, teda citronove stavy a pod. vobec nie su blbost, pretoze Ccko pomaha posilnit steny ciev, co znamena mensiu, alebo ziadnu krvacavost...
ak to mas narychlo, alebo z akehokolvek dovodu nechces HaK, v lekarni predavaju volne dostupny ASCORUTIN... cize kys. askorbova (vsade zname Ccko)+ rutin, pre tych co maju problemy s cievami. stoji to do 1,50 eura... ziadne hormony... len to neni 100%, ale mne to zabralo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2. na oddialenie pomaha vraj pit citronovu stavu. a moja "inteligentna" sesternica si este pomahala sedenim na studenych murikoch. co neodporucam
3. na privolanie pomaha cervene vino skombinovane s dlhsim horucim kupelom. nie vzdy. plus by sa mali dat zohnat v lekarni bylinkove caje na to. nepotrebovala som v zivote, vygoogli si.
Síce možno to príde aj tak, ale máš aspoň menšiu pravdepodobnosť.
aa inak menstruaaciu oddialiiis, ked budes jest citroony...bud si spraviiis vodu do ktorej si vyzmykas citron alebo si daj citron s cukrom ...ale to uz musis dlhsie pred menstruaaciou zacat citrooonovat, ak hu chces oddialit
A teraz babská rada. Alkohol (ale s mierou! - napr. to var. víno) dokáže posunúť zhruba o deň/cyklus dopredu a kyselé (uhorky, citróny) to dokáže oddialiť. Ale neviem či v máji už nie je pozde milý drozde...
ale som prekvapená. v 15tich baby už robievajú iné veci, nejaký tampón je maličkosť
...a čo sa týka ,,domácich receptov",tak ozaj ten citrón a ešte doplním žihľavový čaj....
..ten žihľavový čaj pomáha pri silnej a častej menštruácií a celkovo je to very good rastlinka
čekni: » www.fitcomplex.sk/clanky/ako-pouz...
ten vitamin C, teda citronove stavy a pod. vobec nie su blbost, pretoze Ccko pomaha posilnit steny ciev, co znamena mensiu, alebo ziadnu krvacavost...
ak to mas narychlo, alebo z akehokolvek dovodu nechces HaK, v lekarni predavaju volne dostupny ASCORUTIN... cize kys. askorbova (vsade zname Ccko)+ rutin, pre tych co maju problemy s cievami. stoji to do 1,50 eura... ziadne hormony... len to neni 100%, ale mne to zabralo.