Ahoooytee...strašnee sa mi pááči twilight sagaa....všetky tie knihy a tak...a viem že už čoskoro tu máá byť v kináách premiera tohto filmuu....neviete kedy presne to máá byt ? x) a čoo hovorite sumráák?? ..ten uz v kináách bol
nechápem čo je na tom filme také prevratné, ako na iných filmoch... bolo už veľa filmov o upíroch a žiaden nemal taký ohlas ako twilight... čo je na ňom iné ako na iných filmoch? ešte nikto mi na to neodpovedal rozumne.... ak je to kvôli Patizonovi tak potom pochybujem o výške vášho IQ
@6 lebo oslovy hlavne tou laskou, a tym celym zamotanym pribehom, Edward predstavuje ideal, do ktoreho sa vsetky mlade baby zamiluju... a preto ma taky super ohlas... podla mna...
Tak neviem, či to je oposdtanené a či to tak je ale m názor: Tiež som tomu nechápala, prečo to má taký ohlas a podobne, a teda film mi prišiel docela obyčajný, ale tak potom som skúsila, že prečítm si tú knižku. No a kedˇsi to čítaš tak si vlastne uvedomíš, že vlastne to je príbeh niečo na spôsob zakázanej lásky od W.S. A všetci vedia že dnešná mládež letí na príbehy o láske, ktoré však nie su dokonalé. Vyjadrujem sa jak maďar, no nevadí. nechce sa mi to celé rozpisovať, prosti ide o to že sa v tom niektorý asi našli. (Ale je snáď jasné, že minimálne polovička báb to má rado kvôli Pattiinsonovy, akurát by ma zaujímalo, keď je taký dokonalý, prečo ho ,,nemilovali" už keď hral v Harryho Potterovi ... ://
Tak presne film o upíroch videl som aj lepšie filmi o upíroch a bol omnoho staršie ako ten Twillight... Twillight je proste len slabý odvar pre meácke sopľane vo veku do 15 rokov ktoré najprv nevedia čo zo sebou a správny chlap je pre ne chlap s prihriatou povahou...
Upírské filmi nemajú oslovovať láskou v každom filme o upíroch ide o to aby ľudia zažili temnotu a nie lásku to si radšej pozriem Angeliku všetky dieli keď chcem vidieť rozprávky o nezmyselnej láske... A Edwart tak akurát podla mňa predstavuje Ideal Eunucha s pískľavím hlasom hoci má guľky do ktorého sa nie každá mladá baba zamiluje ale každá mlada a sprosta sliepka pod 17...
NJOOO KNIHY SU SKVELE MILUJEM! AKURAT CITAM USVIT už som na 500 dačo strane fakt super waa jacob je zlaty lubim a seth lol haluzak noo a uplne emmett tie jeho naražky furt sa smejem ked si na to spomeniem lol a Rose ako dala Jacobovi misku že Rexo lol no ok SOM TICHO!!!
@Barush no ja nwm ja pattinsona moc nemusim podla mna nie je ani pekny a keby to bolo len o laske by som to necitala lebo veci o laske moc nemusim ale toto ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
PS: » palacecinemas.sk/releases.asp?ui...
Tak sa vždy dozvieš čo pripravujú...
Tak presne film o upíroch videl som aj lepšie filmi o upíroch a bol omnoho staršie ako ten Twillight... Twillight je proste len slabý odvar pre meácke sopľane vo veku do 15 rokov ktoré najprv nevedia čo zo sebou a správny chlap je pre ne chlap s prihriatou povahou...
@ Bejushka@ :
Zlato ty sa už s tým súmrakom dočista opúšťaš? Súmrak je vo vašej sprostej hlave...
@ Jaro1991@ :
Upírské filmi nemajú oslovovať láskou v každom filme o upíroch ide o to aby ľudia zažili temnotu a nie lásku to si radšej pozriem Angeliku všetky dieli keď chcem vidieť rozprávky o nezmyselnej láske... A Edwart tak akurát podla mňa predstavuje Ideal Eunucha s pískľavím hlasom hoci má guľky do ktorého sa nie každá mladá baba zamiluje ale každá mlada a sprosta sliepka pod 17...
@Barush no ja nwm ja pattinsona moc nemusim podla mna nie je ani pekny a keby to bolo len o laske by som to necitala lebo veci o laske moc nemusim ale toto ano
@16 no to je aj zložitejšie ako si myslis
@10 alebo skor budu 4 filmy
@jaro1991 tu vobec nejde len o edwarda ja ho praveze nemam rada... a necitam tu knihu koli nemu
@2 trapne