Chcel by som sa spýtať ak som prvák na gymnáziu a počas štúdia (1 ročník polrok)chcel som prestup na bilingvalne a bolo umožnené a nezrobil som rozdielový skúšky mám ešte môžnost prestúpiť o mám robiť?
@lukas12369 No neviem či sú opravné na vyrovnávacích, ale ja osobne som to ešte nevidel, pretoźe by to bolo ako opravné na príjmačky. Ale v tom ti ťažko poradíme, to si si mal zisťovať v škole na ktorú chceš ísť či niečo také majú. U násna elektrotechnickej to nebolo ani na učňovských odboroch.
Ale poprosil by som niekoho čo je na gymnáziu a vyzná sa a pomôže mi.. Ešte raz keď prestupujemm počas štúdia z gymnázia na bilingvalne a nespravím prijímačky tak mám šancu ešte prestúpiť alebo môžem ešte písať opravné mám nato nárok? Prosím pomôžte mi
@lukas12369 Tyvole príjmačky nemajú žiadne opravné termíny! Tým pádom ich budú mať ťažko aj vyrovnávacie skúšky. To že som ti napísal, že ich nemajú ani len učňovkári znamená, že gymnazisti ich nebudú mať duplom... Preboha, začínam chápať prečo si ich nespravil a začínam sa čudovať ako si sa dostal na to gymnázium na ktorom si teraz...
ty si prijebaný? kriste nezrobil si, pretoze nie si na urvni ostatnych z BG, nech sa paci, mozes robit cez leto (ci kedy sa robia dalsie...) a taketo veci sa zistuju na skole
veď keď si ich neurobil, tak to znamená, že na to nemáš a buď rád, lebo bilingválne je sakra ťažká škola, obyč.gympel je proti tomu hovno (chodila som na obe školy, tak viem)
čiže, keby si tie rozdielovky aj spravil na druhý alebo tretí pokus, tak by si tú školu proste vôbec nezvládal, tie skúšky ti jednoducho teraz ukázali, že na to nemáš, tak sa s tým zmier a zbytočne nevymýšľaj (tam, kde si teraz, ti bude 100% lepšie)
Ľudia fakt ja som mal mať ústnu a písomnú časť z angliny..Ale povedali profesori že chcú aj matiku aj anglinu aj slovinu a to som sa dozvedel 3 dní pred skúškami.. ale povedzte či je nejaké riešenie aby som ešte mohol prestúpiť?? Není to v zákone? Ale proste záleží mi natom. Či je ešte možnosť ja neviem na opravné alebo nech mi dá ústne z angliny ..Vo mám Povedať riaditeľovi?
@karlotiskot chcel by som sa spýtať keď som 1.na gymnáziu a chcem ísť robiť prijímačky na bilingválne gymnazium dajme tomu že som zrobil dajaké tie rozdielový skúšky tak by som v 2 ročníku prestúpil na iné bilingválne gymnázium ..Je to možné iba toto chcem
@lukas12369 Hej ak ich urobíš a potom keď budeš zasa prestupovať tak ich buueš musieť zasa robiť ak chceš pokračovať v druhom ročníku tam. Možno aj pre prestup budeš musieť robiť od prvého lebo to záleží na gymnáziu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
čiže, keby si tie rozdielovky aj spravil na druhý alebo tretí pokus, tak by si tú školu proste vôbec nezvládal, tie skúšky ti jednoducho teraz ukázali, že na to nemáš, tak sa s tým zmier a zbytočne nevymýšľaj (tam, kde si teraz, ti bude 100% lepšie)