Matkim má všetky knihy dobré.. už len ide o to, koľko si ich od neho prečítala..ak to bude tvoja pvá kniha, tak ťa zaujme..ak si čítala aj predošlé, tak zistíš, že sa viac menej opakuje
čítanie je to ale celkom fajn, mala som v ruke aj lepšiu literatúru, no mne vadí, že to písal slovák a používa tam sleng, ktorý sa podľa mňa do knihy nehodí...ale to je môj názor len
ak ti môžem poradiť ozaj dobré čítanie: Jessica Brodyová- Zkouška věrnosti
@sprejerka01 ja si myslím, že ten Matkin ťa zaujme.. píše svojsky, rozhodne to nie je tuctový román, len tie čo napísal on majú dosť spoločnú pointu by som povedala..
ten román.. je to hrubšia kniha, ale čítala sa mi ľahko.. je to o ženskej, ktorá klamala všetkých o svojej identite, skúšala chlapov či sú schopný podviesť manželky, priateľky, snúbenice, objednávali si ju bohaté ženy.. celkom zaujímavé príbehy.. koniec knihy bol podľa mňa prekrásny, keď sa zaľúbila, mala ísť s Jamiem do Paríža na služ. cestu a týždeň pred odletom si ju najala jeho manželka.. skôr mi to príde ako z reálneho života
@vefi89 ... ako.. nie sú rovnaké..sú písané rovnakým štýlom no sú svojské, každá jedna.. v každej nájdeš niečo iné,nové, no pritom vždy niečo zo seba, zo svojich myšlienok.. niečo čo ťa donúti sa zamyslieť, že "je to fakt tak?" .. potom pozrieš von oknom a zistíš, že "áno, fakt je to tak..Odkiaľ to dočerta zobral...? "
A mám rada aj jeho fantazírovanie..
@sprejerka01 A Nie na ústa.. nie som svätec, ale niektoré tie perverzné časti ma fakt dojímali... A zas moju kamošku úplne vzali, až vlastne na toľko, že sa ich nevie nabažiť...
@fragile. Presne túto vetu mi povedala naša asi 60 ročná knihovníčka.. nie sú hrozné.. sú len svojské.. nepleť si to prosím ťa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čítanie je to ale celkom fajn, mala som v ruke aj lepšiu literatúru, no mne vadí, že to písal slovák a používa tam sleng, ktorý sa podľa mňa do knihy nehodí...ale to je môj názor len
ak ti môžem poradiť ozaj dobré čítanie: Jessica Brodyová- Zkouška věrnosti
Ak mám zas čakať jeden z tuctových roánov tak sa mi to ani neoplatí čítať.
A tá druhá kniha je o čom? Teda aké je to čítanie...? Kus zložitejšie alebo niečo jednoduchšie?
ten román.. je to hrubšia kniha, ale čítala sa mi ľahko.. je to o ženskej, ktorá klamala všetkých o svojej identite, skúšala chlapov či sú schopný podviesť manželky, priateľky, snúbenice, objednávali si ju bohaté ženy.. celkom zaujímavé príbehy.. koniec knihy bol podľa mňa prekrásny, keď sa zaľúbila, mala ísť s Jamiem do Paríža na služ. cestu a týždeň pred odletom si ju najala jeho manželka.. skôr mi to príde ako z reálneho života
Takže si asi objednám aj tu od matkina...ako pozerám na martinuse ju ani drahu nemaju....som myslela,že ma kus drahšie vyjde.
Stejne ti ďakujem ešte raz...
Tie ostatné sa mi zdali rovnaké a neviem už ani o čom boli..zdá sa mi to podobné ako evitovky..:/
ale predsa si ju objednám
@nixxina mi to potvrdila
A mám rada aj jeho fantazírovanie..
@sprejerka01 A Nie na ústa.. nie som svätec, ale niektoré tie perverzné časti ma fakt dojímali... A zas moju kamošku úplne vzali, až vlastne na toľko, že sa ich nevie nabažiť...
@fragile. Presne túto vetu mi povedala naša asi 60 ročná knihovníčka.. nie sú hrozné.. sú len svojské.. nepleť si to prosím ťa..