Ahojte, vôbec sa do takýchto vecí nevyznám, ale stručne sa vám to pokúsim vysvetliť.
Nehľadám to na jednostrannú diétu a ani na pravidelné denné pitie, ale kedže nejem vôbec sladké (ani ovocie, chcem sa úplne vyhnúť cukrom ako takým), hľadám niečo, čím b
Preco ako nemozes jest ziadne cukry?
Inak ak chces nieco chutne z minimom cukrov tak si mozes kupit protein napr tento: » www.protein.sk/e-1986-myofusio...
Mal som ho davnejsie ked mal iny obal ale chutov to bolo popici jak banany v mlieku. A tie cokoladove su vraj este lepsie.
Inak ale vies ze cukry to su vlastne aj zemiaky ryza.....A ked nejes ovocie to namiesto toho jes nejake multivitaminy?
Ked sa vyhybas cukrom vsetkym ako takym tak to jedavas len maso syry vajcia atd?
@feklus ano, nejem ani zemiaky, cestovinu, ryzu, chlieb. Vobec. denne som do tych 30g sacharidov, ktore sa nazbieraju v zelenine a mliecnych vyrobkoch.
@kushi Nie som zvedavá na tieto reakcie. Lebo ovocie, čo sa priváža zo španielska na SK v kamióne v nízkej teplote preliačené jedno na druhom a nad výfukom, bude mať fakt veľa vitamínov, navyše, ovocie stráca vitamíny hneď po odtrhnutí. Nehovorím, že žiadne vitamíny nemá, ale je ich málo. Bolo o tom viac výskumov a ak si jedla niekedy domáce ovocie, môžeš cítiť rozdiel (aj chuťovo, aj nutrične). Dúfam, že nezniem nejak škaredo. Ovocie jem cez sezónu a zo záhrady, prípadne si natrhám. Z ovocia zo supermarketov a väčšiny trhov sa mi obracia žalúdok, fakt mi to príde ako len prázdne kalórie/cukry a vitamíny minimálne. Proste na jeseň a zimu som bývala kedysi stále chorá, lebo som mala zníženú imunitu a jedla som HALDY ovocia, takmer denne. Už dva roky ale na začiatku jesene až do konca zimy beriem multivitamíny a imunoglukan a chorá som prestala byť. Nemusíš mi veriť, ale je to moja vlastná skúsenosť
@megane a to nejsi cez den taka znudena a bez energie? Predsalen sacharidy zdroj energie, kamarat isiel dietu sacharidove vlny a ked mal najmensiu vlnu [najmenej sacharidov za den] tak bol nejaky skysnuty cely
Este ma napadlo mozes skusit tvaroh do toho skoricu susene hrozienka.Neviem co ti smakuje ale ja to jedavam nekedy @jessiqa chuti ti ten protein? ja ho mam doma broskynovy a chuti jak keby som si do toho zamiesal muku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@bress Ziaľ, čaje mi chutia bez nej, mám rada ich prírodnú chuť a do iného ma ju nenapadlo pchať.
Inak ak chces nieco chutne z minimom cukrov tak si mozes kupit protein napr tento: » www.protein.sk/e-1986-myofusio...
Mal som ho davnejsie ked mal iny obal ale chutov to bolo popici jak banany v mlieku. A tie cokoladove su vraj este lepsie.
Ked sa vyhybas cukrom vsetkym ako takym tak to jedavas len maso syry vajcia atd?
» proteiny.heureka.sk/fitness-authori...
ale majú len také veľké balenia a tie malé sa neoplatia takže si kupujem napoly s bratom
Este ma napadlo mozes skusit tvaroh do toho skoricu susene hrozienka.Neviem co ti smakuje ale ja to jedavam nekedy
@jessiqa chuti ti ten protein? ja ho mam doma broskynovy a chuti jak keby som si do toho zamiesal muku.
aspartam je uplne bezpečné sladidlo. Ešte som nepočul o nikom kto by z toho dostal rakovinu