máte nejaké overené výživové doplnky, ktoré podporujú sústredenie a všeobecne zlepšujú mentálne funkcie, atď. atď... Niečo čo keď si dám ráno pred maturitou, tak dopomôže k tomu aby ma nekleplo od nervov už cestou do školy a bola schopná sa sústrediť dlhš
ten pohárik vážne pomáha keď sme išli prezentovať jeden projekt trochu sme si logli a rozprávali asi 15-20 minut ani neviem o čom ale očividne to všetkých zaujalo
musíš si hlavne uvedomiť, že ak nejde o život nejde o nič. A na sjl si predpokladám sedela cca 13rokov uvedom si, že to v tebe niekde je aj keby si sa to neučila už si to minimálne 10x počula a jazyk tak tiež aj keď to už je náročnejšie
@Mechiha banan , horka cokolada , orechy , hlavne si nedavaj tie oblbovaky ako redbull a ine polotovary popripade si daj magne B6 alebo si kup Magnesiu mineralku
my sme si s kamoskou zvykli pred obhajovanim prac lognut za stamprlik, ale tak tam neslo o nic ine iba aby sme sa nehanbili cosi povypravat pred vela ludmi, ked potrebujes aj rozmyslat a pamatat si co si sa ucila, to by som asi neriskovala
ti šibe nie normálne sa prekonaj, dávaj si prestávky v učení a choď von.
keby veľmi chceš tak sa to všetko naučíš za 2 týždne proste všetkým strašne jebe a nechce sa im tam si vymýšľajú tabletky a pičoviny pritom jediné čo potrebujú je donútiť sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
raz som si dala pohárik a potom som sa išla učiť a vieš ako dlho som sa vydržala sústrediť?
musíš si hlavne uvedomiť, že ak nejde o život nejde o nič. A na sjl si predpokladám sedela cca 13rokov uvedom si, že to v tebe niekde je aj keby si sa to neučila už si to minimálne 10x počula a jazyk tak tiež aj keď to už je náročnejšie
keby veľmi chceš tak sa to všetko naučíš za 2 týždne proste všetkým strašne jebe a nechce sa im tam si vymýšľajú tabletky a pičoviny pritom jediné čo potrebujú je donútiť sa.
-ale tuším to bol len placebo efekt