Čo vám je na druhých sympatické a naopak veľmi nesympatické a odpudivé?
Už dlhšie mám problém nejakým začleňovaním do kolektívu a s nadväzovaním kamarátstiev tak sa snažím zistiť čo je na mňe tak neskutočne odpudzujúceho
ja si myslím, že keby sa všetci (stačí brať skupinu birdzákov) vyjadrili, čo ich na iných odpudzuje, tak by sme zistili, že dokopy úplne všetko a je jedno, čo robíš
Na mňa v kolektíve dosť zvláštne pôsobí keď je niekto príliš strnulý s kamennou alebo otrávenou tvárou. Ale keď je niekto uvoľnený, usmievavý tak hneď mám k tomu človeku bližšie
Mne by odpudzovalo to, že to niekto rieši. Človek má žiť pre seba nie pre iných a plniť ich očakávania. Ved ked sa s tebou nebavia, tak ti očividne bude lepšie bez nich a časom príde niekto, kto ťa bude mať rád takú aka si.
Tak tak. Z vlastnej skúsenosti viem že keď máš po ruke auto že ich odvezieš, keď máš po ruke peniaze za čo im rundu zoberieš neni problém tak rýchlo človeka začlenia že až až... Ale jakmile si na mizine už ťa odkopnú, zrazu si už nezaujímavý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov