mávam často nízky krvný tlak, potom sa mi točí hlava a je mi na spanie. Vie niekto, čo na neho? Aj teraz som si namerala 105 na 70. Ani sprcha nepomohla. Aj som dnes veľmi dlho spala.
aj ja mám stále nízky, ešte nižší od teba a akosi mi tiež nepomáha nič, aj keď pravda je že i ja na to často seriem vraj je obrá káva, ale ja kávu neľúbim
@anjelik263
Kofein-energy drinky, kava, cierny caj, guarana
Cigarety zvysuju tlak.
Aj ked vypijes na ex 2 deci vody tak ti to zvysi tlak aspon o trochu nachvilu..
Vela pijem cistej vody, sportujem, otuzujem sa. Niekedy som tiez mal 85/60. Doktorka sa az cudovala ze este dochadzem chodit a ze som este neodpadol. Ale asi tak 2 mesiace dozadu som bol chory a v kuse som kaslal. Raz som siel vykaslat hlieny do kupelky a pocas kaslania mi tak klesol tlak ze som spadol na zem a uplne zahmlene pred ocami na 30 sekund.
chodíš vonkku behávať? koľko času tráviš pohybom v priírode ? koľko času tráviš doma v sedavej alebo ležatej polohe? stravuješ sa praivdelne? piješ čistú vodu?
Spadnutie zo schodov alebo v kupelni si po závrate jebneš hlavu, možnosti je veľa , nebodaj nesuhlasiš s mojim tvrdením že tieto skutočnosti sa môžu stať osudnými ???
@19mato19 sa divím, že práve ty, jako kukám tú šróbovicu a blogy, sa divíš, jako a či vôbec može byt nízky KT rizikový..
jako nič
može byt riskantný
@forte ..škoda že nemáš rada kávu, jako radí v @7 hadimrska, tá to fakt spolahlivo o neco celkovo zvýši,
pomaly ale isto,
(postupne, a práveže aj dlhodobo..
Ja mám už od narodenie nízky tlak. Ledva 90/60. Na gynde mi pred rokom povedali že mam určite dáku poruchu, že takto nemôžem existovať a dali mi injekciu na zvýšenie tlaku.. do pár sekúnd som odpadla .. pokiaľ to máš vrodené, nič sa s tým nedá robiť, treba si len zvyknúť.. nerobiť strmé pohyby a tak kým som si nezvykla tak som často odpadávala len preto že som sa rýchlo postavila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pi vela vody
Aj cvicit mozes skusit ci nepomoze
Kofein-energy drinky, kava, cierny caj, guarana
Cigarety zvysuju tlak.
Aj ked vypijes na ex 2 deci vody tak ti to zvysi tlak aspon o trochu nachvilu..
Takéto pofiderne rady mam najradšej krátkodobe riešenie
NKT by som nepodceňoval , môže sa ti stať osudným
» liek.beautywoman.sk/clanok/2702...
ako sa môže nízky krvný tlak stať osudným ? (mimo toho že môže raz spadnúť tak že sa zabije?)
Spadnutie zo schodov alebo v kupelni si po závrate jebneš hlavu, možnosti je veľa , nebodaj nesuhlasiš s mojim tvrdením že tieto skutočnosti sa môžu stať osudnými ???
jako nič
može byt riskantný
@forte ..škoda že nemáš rada kávu, jako radí v @7 hadimrska, tá to fakt spolahlivo o neco celkovo zvýši,
pomaly ale isto,
(postupne, a práveže aj dlhodobo..
Robíš na cirkulárke, a zrazu dup odpadneš v lepšom prípade spadneš za seba na hlavu, v horšom, ak si naklonení nad cirkulárom na pílu.
Pravdu píšeš mládenec a to je ešte ten lepši prípad