@burn aj ja som dala svinstvo to malo byt to "vyvalit sa" ci co? a ten "slub" to mi ma v zivote nenapadlo ten test bol divny ako polku mam zle z tych co sa pisali tie odpovede...
@qirqi aj ja som sa tesila na rozpravanie. aj na uvahu, ale kedze sme Salingera este nepreberali a Kto chyta v zite som necitala, mala som smolu. nevadi, charakteristika bola lahucka
takto, šla som tam chorá, chcela som to akurát tak ogrcať. ale na to, jak mi bolo zle, som to napísala celkom fajn. teda neni som spokojná,ale ok. dala som si viac bioparoxu a bolo mi jedno
Ja som očakával toho Holdena na mature, tak ma to neprekvapilo ale čakal som charakteristiku a nie úvahu Som to napísal skoro ako charakteristiku a len tak tak som to stihol, papier celý dočarbaný, ale hádam som spravil
Mňa pobavilo expresívne sloveso, stew(v)ard, rozprávací štýl, ktorý nebol rozprávacím štýlom a dedovizeň Bolo to podľa mňa ťažšie ako minulý rok. Som zvedavá na angličtinu...
zle, zle velmi zle ako zistujem to s tym dedistvom som zle precitala... a uz teraz mam minus 9 ocakavala som od toho teda ovela viac.. a bolo to strasne tazke a nech si nechaju jeho stewarda!
ja som úplne v riti! všetky testy čo som robila z minulých rokov som mala tak na 90 percent, tento test som úplne dodrbala... ešte pred testom som každému radila a odpovedala na otázky, a nakoniec takto dopadnem z tých otázok s krátkymi odpoveďami mám asi 10 zle... Slovenčinu naozaj milujem a som v nej dobrá, veľmi ma trápi, že som to takto pokazila Normálne ma z toho depka chytila, och bože... hlavne keď človek napíše slovo v inom tvare a oni mu ho neuznajú
Čo sa týka slohu, písala som Holdena. Kto chytá v žite je jednou z mojich srdcoviek, takže nebol problém a úvahy mi vždy išli najlepšie... Skoro celá trieda, ale písala charakteristiku...
V tom klasicizme mali byť asi tie vysoké a nižšie dramatické štýly...
@burn ja toto iste dala..svinstvo..aa dokonca..medium som dala vzor vysvedcenie lebo ked som si to sklonovala tak mi skor pasovalo vysvedcenie ako mesto..uplne mimo..aaaaa este ten steward..tam som sa tiez skurila..no nedala som letusiak alebo daco take
@psycholilithka ja som na tom podobne..vcera som hovorila este aky je to zdruzeny rym...ze je to aabb..dnes som na tento rym dala ze je obkrocny..ako dakujem pekne nemohla som si spomenut
no medium, dedovizen ci svinstvo(vyvalit ci co) alebo o com snival janosik, zase tam boli aj pekne dristy, sa dalo cakat, nemozem povedat ze by ma to v dacom prekvapilo
no bolo to zleee take vtipnéé, ako o polovici otazok by som sa hádala, že boli debilne zadané a sú na ne zle odpovede, ale tak dufam a teda myslim, že na prejdenie to stacit bude , a slohy tie boli super, ako Holden ma fakt potešil, ale písať sa dali všetky, len opis školy by brali asi ako urážku ( spolužiačkin výrok: " naša škola je zelená, všade samé plesne a plesne.")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale sloh ma sklamali, že nebolo žiadne rozprávanie.. tak som sa tešila, ani som nespala pomaly
inak monitor fajn sa dal.
mna nasrala krehka muza, bo ja som dal len muza
co sa tyka slohu, az som sa pousmiala, ked prisli temy, dost super boli, dokonca som sa nemohla rozhodnut, ktoru pisat. nakoniec zvitazil holden
naozaj slovo, ktoré ma veľa spoločné so slovenčinou.
@qirqi aj ja som sa tesila na rozpravanie. aj na uvahu, ale kedze sme Salingera este nepreberali a Kto chyta v zite som necitala, mala som smolu. nevadi, charakteristika bola lahucka
co ste pisali na sloh?
lebo, ak nebude esej tak neviem neviem
Ja som očakával toho Holdena na mature, tak ma to neprekvapilo ale čakal som charakteristiku a nie úvahu Som to napísal skoro ako charakteristiku a len tak tak som to stihol, papier celý dočarbaný, ale hádam som spravil
Čo sa týka slohu, písala som Holdena. Kto chytá v žite je jednou z mojich srdcoviek, takže nebol problém a úvahy mi vždy išli najlepšie... Skoro celá trieda, ale písala charakteristiku...
V tom klasicizme mali byť asi tie vysoké a nižšie dramatické štýly...
v inom tvare ti ho uznaju, necitala si dodatok k spravnym odpovediam?
ak ma byt ten klasicizmus tak, tak potom fajn lebo aj ja som myslim dala tak