Ľudia čo robíte nočné tak kedy a ako spávate,prípadne ako robíte?
Ja mám 12ky-jeden deň denná,druhý nočná,tretí prakticky prespím,štvrtý voľno a tak dokola. Nech robím čo chcem stále som zničený a ospalý.Skúšal som spať veľa aj málo a 4roky bez zmeny...
to nebude dobre nech spravis cokolvek, zvlast v tvojom veku. do 20ky sa s (ne)spankom da robit vsetko mozne, ale potom to uz proste nejde. a cim si starsi, tym je to horsie.
Problém nie je v nočných, ale v nepravidelnom striedaní s dennými (prosiiiiim, birc, daj tam ten smajlík, nech nevyzerám ako retard)
Samozrejme, že keď spíš furt inak a dokopy nemáš kedy spať, tak si unavený, to je ale veda... Ale samotné nočné služby nie sú až také zlo, keby boli stále rovnako (normálne otočený režim, cez deň spíš a v noci pracuješ)
keď som ich mával, mal osm síce len 8mičky ale proste 5 dní v kuse a to je fakt sila ... večer som sa vždy nalial kávou a energeťákom a potom osm v pohode vydržal (kedže som nočný vták tak ma kofeín iba viac nakopol - do tej tretej - 4 tej by som zvladal tak či tak) ... no a ráno som prišiel domov zhruba okolo 6:40 ... o 7mej lahol a spal čo ja viem ... do tretej dajme tomu a potom som samozrejme bol mimo ..
nočné ničia organizmus čo sa dlhšej doby týka ... a to nai nehovorim o tom že spať cez deň je horor ... nie je to prirodzené a ľudia sú náchylný na srdcové choroby viac a celkovo je organizmus oslabeny ... prvá nočná bola ok (1. týždeň) po 2 mesiacoch to už ok nebolo ..
treba to odpísať zo života ak cítiš že to nieje pre teba ...treba si viac vážiť seba ako za každú cenu mať najvyšší profit
presne takto robim...zajtra akurat idem na dennu 12ku..budem spat tak cca 4 hodiny ako vzdy, obcas sa mi proste neda vobec zaspat..ale zas zajtra pridem po dennej a budem spat 11-12 hodin lebo pojdem na nocnu v ten den..da sa to v pohode
robil som už asi fakt šetky zmeny čo existujú,aj tieto čo opisuješ....poviem ti tolko, že urob zmenu v živote a nájdi si prácu kde budeš robit cez den,kvoli vlastnému zdraviu......nočné ničia telo,nie je to prirodzené a sám to vidíš aj na tom,že si furt unavený....nočné+stres = samovražda
Ak chceš skvalitnit svoj život,tak chod pravidelne spávat,pravidelne vstávaj a pravidelne jedz +- v rovnakých časoch. Uvidíš ,že sa budeš cítit o 180 stupnov inak a celá tvoja nalada,život,pocit atd budú ovela pozitívnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Samozrejme, že keď spíš furt inak a dokopy nemáš kedy spať, tak si unavený, to je ale veda... Ale samotné nočné služby nie sú až také zlo, keby boli stále rovnako (normálne otočený režim, cez deň spíš a v noci pracuješ)
nočné ničia organizmus čo sa dlhšej doby týka ... a to nai nehovorim o tom že spať cez deň je horor ... nie je to prirodzené a ľudia sú náchylný na srdcové choroby viac a celkovo je organizmus oslabeny ... prvá nočná bola ok (1. týždeň) po 2 mesiacoch to už ok nebolo ..
treba to odpísať zo života ak cítiš že to nieje pre teba ...treba si viac vážiť seba ako za každú cenu mať najvyšší profit
Ak chceš skvalitnit svoj život,tak chod pravidelne spávat,pravidelne vstávaj a pravidelne jedz +- v rovnakých časoch. Uvidíš ,že sa budeš cítit o 180 stupnov inak a celá tvoja nalada,život,pocit atd budú ovela pozitívnejšie