Ludia, poradte. Ako napisat pracu za dva tyzdne? Pretoze len tolko priblizne casu mi na to ostava. Ako sa popasovat s prvou kapitolou, ked mam doma 4 knihy? Uff .... ja sa uz polepsim
A ako ju mienis riesit? Ja si vravim, ze vacsi lenivec ako ja na tejto planete neexistuje A ak si predstavim na tu koncenu celkovu upravu podla normy, tak ma slahne na mieste ...
Heh, kamaratka tiez tak nejako pisala diplomovku za tyzden tusim. Ja teda len obdivujem a v mojom pripade sa stresovat neda Ja za to nemozem, ze vo mne prevlada totalna nechut do jej pisania ....wrrrrr !!!
ja som mal vsetko v anglictine, IT veci. Prd som tomu chapal, a vlastne aj po obhajeni bakalarky tomu prd chapem a uz pisem semestralku (neskor diplomovku) a tiez to tak dopadne ale da sa to napisat za tri tyzdne, len si treba nad to sadnut, nasrat sa a pojde to
@eraser birdz by ani nebol problem v mojom pripade, kedze tu ani nechodim a nikoho tu nepoznam skor facebook je dost problemovy, a hlavne filmy hudba, ktore su mi prednesjie ako skola
@koralinka neviem o tom zeby som mal nieco take ako predpisany pocet knih z ktorych mam cerpat, islo len o to nepisat vsetko z jednej na tu temu co som mal ja toho vela nebolo, len norma co je nonsens pisat z nej...ked je po slovensky nieto este po anglicky a inak som len tak uzdiboval kde sa dalo plus my sme museli mat minimalne polovicu bakalarky nejaky vystup, nieco moje a popisane tak o to menej literatury trebalo
@lukazman vacsinou sa totiz spomina, ze vlastne prva kapitola by mala obsahovat minimalne 2 max 4 citacie. A cerpat info by som mala z knih, a uvadza sa tusim 23 knih ak nie nahodou viac. Celkovo si myslim, ze je to pritiahnute za vlasy, kedze prva kapitola ma byt len na 8-10 stran a k niektorym temam proste nieje mozne zohnat co i len 8 knih a nie nejakych 20. Vymysliet trest tomu, kto vymyslel pisat podobne chujoviny ....
@koralinka ffuuuha...tak to neviem skade mate take pravidla. Ja ked som pisal tak mi nic take nehovoril. To ake dlhe budu kapitoly, a kolko citacii, a kolko literatury to proste nechal na mne. Proste sam som si rozvrhol kapitoly a pisal som, co som nasiel dakde to som hned citoval, a aj 20 krat v kapitole ...bolo mu to jedno. Tak neviem ze ake to mate vy
@lukazman ty kokos, tak ja ako neviem, ci to kazda skola sa riadi niecim inym. Rozmyslam, ze si to tiez viacmenej urobim po svojom. Mne sa az hlava kruti z tej metodiky, ktora ponukla nasa skola - inac VSEMVS Bratislava. Ja po A-cku z bakalarky netuzim
@koralinka asi si kazdy urcuje co chce fakt . U nas to je proste tak, ze zadaju ti temu o ktorej nemas ani paru, lebo za dva roky co studujes na skole si o nieco take v zivote ani nezakopol a pises Keby si tie dva roky nestudovala a prisla rovno pisat bakalarku vysledok by bol ten isty ....diplomovka detto TUKE je TUKE
@lukazman pobavil si ma ..... najlepsie su tie seminare v druhom rocniku, ktore sme mali ohladom ako pisat bakalarku, ze vazne sedenia ..no ja budem happy ozaj ak sa mi to podari dat dokopy.
@lukazman proste hovadiny, robi sa z toho veda neskutocna, no budem, vsak co ine mi ostava. len kedy sa do toho pustim to je tiez otazne, ach boze, preco nas tak studentov trestaaaaaas
@koralinka tak drzim prsty ...ja by som mal tiez pisat semestralku, a zase anglicka norma a prekladaj 5 knih 500 stranovych...hoci mam len jednu cast z jednej...ale vsetko zo vsetkym suvisi a hokej je na svete a aku to mas temu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@lukazman no uz mam len dva tyzdne takze sa to bude musiet dat aj za dva
ak nebudem mat stanoveny pocet knih v bc, strhava sa za to moc bodov? Ja si totiz knihy k mojej teme z rukava nevycucam
@koralinka povedzme si to rovno - všetko je prednejšie ako škola
@ena233 tak co mam robit som rad ze ti to nevadi a ze mi odpustas