Práve to na mňa opäť prišlo a vybrakoval som polku chladničky, tak sa teda chcem spýtať, či aj vy máte chuť sa napchávať v takýchto neskorých hodinách?
nie, pretože sa mi nechce dvakrát si umývať zuby tak radšej nejem, aj keby som si dala ale nie. A s plným žalúdkom sa mi zle spí, mávam z toho nočné mory.
Keď tak, len jogurty, tvaroh, alebo čokoládu. To som potom na seba o dve sekundy čo to prejde do žalúdka neskutočne hrdá a milujem sa o kúsok viac, než pred tými 4mi sekundami čo si to uvedomím.
Práveže v noci je to najhoršie. Vtedy by som zjedla fakt všetko. A úplne hnusné je, že väčšinou idem spať hladná.. a tak, ešte predtým ako zaspím, si vždy predstavujem, že si spravím mega super kráľovské raňajky..
rád si trebárs o tretej doprajem chlieb s masťou a cibuľou alebo so slaninou. Alebo hocičo iné Občas sa mi to odvďačí v podobe zaujímavejších snov ako obvykle
zbožňujem papať v noci a zaspávať s plným bruškom. mám to po mamine. často sa stretneme o 1 v noci v kuchyni a kuchtíme dačô práve teraz jem banán a ešte mám nachystaný rožtek s džemom nom nom
predchvilou som si dala jogurtovy milkshake a vcera som okolo jedenastej v noci varila sparglu s dipom, ale inac jedavam tak maximalne 3 hodiny pred spanim
jogurty a obdobne veci su na noc vyborne, len sa musi clovek kontrolovat ... lebo rano sa zobudi a pred monitorom najde horu prazdnych jogurtovych kelimkov ... a moze robit zvonceky ...
V neskorých nočných hodinách spím (napr. včera som šla spať okolo 22:00). Ak jesť, tak jedine pred spánkom - včera to bol napr. Rajo jahodový jogurt - ani som ho nedojedla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Práve uvažujem nad tým, čo si dám.
Neviem.
Neviem sa rozhodnúť.
Impulz (@9 )!
Idem si spraviť praženicu.
S ohľadom na dom (@5 ).
Odvykla som si
» www.artmama.sk/vianocne-ozdoby...