my čokoládu v chladničke neuschovávame ale nie....stáva sa to, hlavne ked cez den nestíham jesť a idem spať neskoro v noci, tak vyjedám.... všetko čo príde pod ruku a vyzerá to celkom fajn
Nemôžem. Chladnička kde mám šmaky je u babky v byte (rodinný dom, poschodie vyššie) a by som dedkovcov zobudil kebyže tam chodím vnoci by ma zjebali že ich budím zo zimného spánku
ee, ked som hladna a uz lezim v posteli tak sa mi nechce ist najest, radsej budem hladna... to skor moja mama, ta sa zebere aj o druhej rano a ide sa najest, buchoce v kuchyni a budi ma tym,... po nej asi nebudem...
@amelia13 Mne to už ani tak nevadí, ja som sa už zmierila s tým, že mamina občas vyrabuje chladničku Sranda je, že má napriek tomu všetkému aj tak 43 kilo
zvyčajne chladnička po mojej krutej pohanskej invázii nevydrží nátlaku, a odhalí svoje bohaté zásoby počas skúškového bežná vec, keďže žijem vtedy v noci, ale cez semester zriedkakedy
mne v noci ked pridem domov najviac chuti aj najviac pojem . a vacsinou velmi nemam na vyber ale mam sklony ku experimentovaniu a skusaniu novych kombinacii vcera som zjedol 3 zemle z lidka tie take co su posypane tym sezamom ci co to je, karika syr, a encian narezany na platky .. mnam fajne to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale moja mamina by o tom mohla rozprávať
tak si potroščičke pri nete džobkám a zapíjam pivkom, šumivým alebo na čo mi príde zrovná chuť .......filip
nejaké pudingy, jogurty --> s rožkami atď čo nájdem
ale v noci nehýrim aktivitou tak top je jogurt, s ťým sa človek moc nenatrápi
momentálne fičí klobása, slanina a plesnivý syr
a v noci nejem, ibaže by som išla spať skoro, zobudila sa o pol piatej a vtedy jem.........
zvyčajne keksy
@6