Mate skusenosti s nocnym strojcekom? mam krive dva predne zuby a uz ma nebavi vyzerat ako zajac ale zas fixny nechcem, tak premyslam aspon nad nocnym.. pomoze mi? vela ludi hovori, ze nocny ich vobec nevyrovna, na druhu stranu niektori hovoria, ze im pomo
@decay osobne si myslím, že na predkus ti nepomože nočný ale fixný takže radšej trp s týmto, ako by si vyhodila peniaze zbytočne za nočný a poznám pár ludí, ktorým nepomohol lebo mali predkus.. ale ty vieš lepšie
ja som nosila nocny poctivo rok a pol .. a velmi mi pomohol, kompletne mi posunul zuby horne ... vyrovnal , len mi kvoli tomu, aby mali miesto vytrhli zdravy zub .. ale bola som spokojna
@decay ja viem,ten nočný som nosila uplne náhodne, a neskor už vobec napriek tomu že mi kázal nosiť ho kedy sa len bude dať zuby sa mi neposunuli,ale asi je to individualne
Nočný strojček som si poctivo nasadzovala každú noc. Samozrejme, že ráno som ho hľadala pod vankúšom, pod posteľou... takže u mňa to nemalo absolútne žiadnu budúcnosť.
určite si daj fixný... ja som mala fixný, a na ten si v pohode zvykneš, ale ten nočný je pohroma mám ho nosit každý den a nosím ho asi raz za týždeň lebo hho v ustach neviem zniest a zobudim sa v noci a proste si ho musim vybrať lebo mi vadí :/
Každému pomôže iný strojček a to vie najlepšie lekár, to že ty chceš vykladací (ktorý nie je nočný, ale vykladací, nosí sa aj cez deň ) tak to nič neznamená, pokiaľ ti ho treba, tak ti ho treba
@9 mala som ho 3 roky...a asi tak po roku som to prestala robit mi ...zvykla som si a zas fixný by som si nedala ani keby srnky z neba padali ...kamoške s ním posrali celú sklovinu... čiže asi tak a áno pomohol mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale nezmenil mi ich uhol, to uz som musela mat fixny potom (zuby ako kon)
predsa len, vela lekarov ti povedia, ze ti nieco pomoze uz len preto, aby zarobili