Dobrý večer. Mám nohy do X. Trápi ma to, lebo vyzerám jak idiot a ešte k tomu aj ako idiot chodím. Poraďte prosím ako tie nohy napraviť alebo to aspoň zmierniť, aby to nebolo také viditeľné.
Ak ta to fyzicky obmedzuje tak treba ísť lekárovi ak to riešiš skôr sam v sebe. Tak ser na to a prijmi sa aký si. Dôležité jak pôsobís ako človek nie ci máš nohy do písmena. Veľa ľudí chodí normálne a su to úplní kokoti.
Aj ja mám ževraj nohy do X, ale ja si to nemyslím a nič si z toho nerobím ...preto si z toho nerob nič aj ty a nepočúvaj každého somára, ktorý ti to povie
to má viacero ľudí čo poznám (resp. kolená do vnútra. neviem či sa to dá považovať za to isté) a väčšinou si to človek ani nevšimne ak tá osoba nekráča pred ním, alebo ak ju nevidí bežať
Vysoká pravdepodobnosť, že si bol obézny v detstve (ak z toho tak sa to dá cvikmi opraviť), aj moja malá neter je obézna a má nohy do X. Mal by si sa toho cvikmi na spevnenie kolien zbaviť, plus sú špeciálne vložky do topánok nato. Vylieč to čím skôr, nie pre estetiku, ale hlavne pre zdravie, lebo budeš mať bolesti kolien, členkov a aj chrbta v budúcnosti. Môže robiť, cvik ako "motýľ", loptu stláčať kolenami, drepy, výpady a celkovo strečing nôh.
@petty013 Bol som tučný...ešte som ale iba trochu...To je už iba taký náznak...A mám problémy s ľavým kolenom aj z chrbticou...Ale to moji rodičia zanedbávali chodenie k ortopédovi keď som bol malý...
@tomas552 Tie bolesti môžeš mať z toho, začni zľahka a pomaly cvičiť, aby si telo zvyklo. Svalstvo a šľachy ti spevnia nohy aj chrbticu a uvidíš že bude lepšie, len to chvíľu potrvá kým sa to napraví, tak buď trpezlivý.
Mám tiež nohy do x a ortopéd mi povedal že by už pomohla jedine operácia pri ktorej ti zlomia kolená, žiadne cvičenia nepomôžu to viem aj z vlastnej skúsenosti ale u niekoho to nemusí tak byť takže za skúšku nič nedáš. Ale som rada že sa mi to zlepšilo od detstva kedy to bolo fakt zlé keďže som ako kid bola pri sebe Keby sa o to zaujímali v detstve tak by sa ti to ešte dalo napraviť ale teraz sa ti už ustálil vývoj takže ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1) nos tak volne nohavice, ze to nebude vidiet
alebo rovno sukne
2) nechaj si tie nohy polamat, mozno sa zrastu do ineho pismena
3) neries blbosti
Vtipky, vtipky Kristina!
Každopádne je to úplne fuk, hlavne u chlapa (vraví dievča, čo má sama x-áky)
Btw lepsie ako do pismena O
Tak len tie sirsie nohavice