Nokia C5 prosím, niekto kto to má, než to rozbijem!!
Ako sa, prosím, dostanem do pamäťovej karty ?? Ako si nájdem veci, čo som tam hodila z PC ?? Nemyslím prirodzene hudbu a obrázky, čo sa vyhadzujú sami.
@filo99 jáááj, veď o to, ide aby som sa to naučila, neviem ako ty ale ja sa nechcem zaseknúť pri dnešných počítačoch a mobiloch, ak budú o 10 rokov iné aj tak sa to budeme musieť postupne učiť, nie??
@mandelinka ja mam obidve značky a so maximálne spokojný s obidvoma. Je pravda že na obidvoch mi niečo vadí. ale keby sa spojili tie najlepšie funkcie do jedného telefónu. Och... snívajme
@sami234 bud si nainštaluj program nokia pc suite alebo sa pozri cez nostroje /nastavenia/spojenia /usb a daj žiadat pri spojení (ano), režim pripojenia usb daj (prenos médii)
@mandelinka zvuky fotaku sa vypnut asi nedaju ja mam E66 ktorý ma tierš symbian a tam sa zvuk neda vypnut
a baby nabuduce sa treba trochu s tým mobylom pobavit aj 2-3hodiny a nie tu hned nariekat ....aj ked ja rad poradim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@etelnair : Mne sa páčil preto som si ho vybrala
Kurwa to je po piči mobil . PLEAS CO MAM ROBIT ???? = )
@mandelinka zvuky fotaku sa vypnut asi nedaju ja mam E66 ktorý ma tierš symbian a tam sa zvuk neda vypnut
a baby nabuduce sa treba trochu s tým mobylom pobavit aj 2-3hodiny a nie tu hned nariekat ....aj ked ja rad poradim