Nokia Lumia 625 alebo Sony xperia L ?... Ktorý z tých dvoch je podľa vás lepši a prečo..Pozeral som veľa recenzii a obydve telefony sa mi páčili až nato že nokia ma ten windows phone os ale na to by sa asi dalo zvyknuť. Vopred ďakujem za každú radu
Určite Sony xperia Som strašne verný androidu a tento mobil je naozaj jeden z naj zo strednej triedy, za malo peňazí, veľa muziky A k nokii hmm odjakživa som bol verný nokiam, kvôli os som prešiel na android a s windows phone nemám skúsenosti ale čekni na mojandroid.sk tam ti dobre poradia, podľa tvojej chuti
Ja mam Xperiu L tak spokojný som len má trošku tie vadičky napr zlá kvalita fotografii pri zlom osvetlení no pri dobrom svetle alebo osvietení ledkou fotí super. Ďalšie je že i keď ma playstation licenciu tak premakane hry ako asphalt 8 na nej nedáš, popripade daš niektoré okruhy ale dosť často crashne ale ani sa nečudujem keďže je to stredná trieda s 2jadrom. a také muchy má trošku ale však to neni highend
Nokiu nepoznám ale nad ňou som ani neuvažoval kôly tomu hnusnému operačnému systému windows 8 + nemá takú podporu ako android
Hardvér je takmer rovnaký, Xperia má 1gb ram narozdiel od Lumie, ktorá má 512mb. Nebudeš môcť hrať výkonnejšie hry a niektoré aplikácie ti tiež nepôjdu.
Android na Sony mobiloch je veľmi super odladený, takže tam by som sa až tak nebál ako pri Samsungoch.
Ja mám Lumiu 520, aplikácií je dosť (niektoré stále chýbajú, no nie je to hrozné) hier je tiež dosť na výber.
tak...je to stredná trieda...môj brat má 625 a je spokojný..
ja osobne mám averziu voči androidu, zatiaľ čo WP mi dokonale sadol (lumia 925) takže za mna by som odporučal asi nokiu...porovnaval som aj svoj a ten bratov, tak môj šľape o dosť lepšie...ale predsalen je to už vyššia trieda
ak nemáš privysoké nároky na výkon a neviem čo, a neprekáža ti menšie (avšak dostatočné) množstvo aplikácií, tak by nemal byť problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
jedine ak by si sa chcel hrat tak na win je menej hier
Nokiu nepoznám ale nad ňou som ani neuvažoval kôly tomu hnusnému operačnému systému windows 8 + nemá takú podporu ako android
Android na Sony mobiloch je veľmi super odladený, takže tam by som sa až tak nebál ako pri Samsungoch.
Ja mám Lumiu 520, aplikácií je dosť (niektoré stále chýbajú, no nie je to hrozné) hier je tiež dosť na výber.
ja osobne mám averziu voči androidu, zatiaľ čo WP mi dokonale sadol (lumia 925) takže za mna by som odporučal asi nokiu...porovnaval som aj svoj a ten bratov, tak môj šľape o dosť lepšie...ale predsalen je to už vyššia trieda
ak nemáš privysoké nároky na výkon a neviem čo, a neprekáža ti menšie (avšak dostatočné) množstvo aplikácií, tak by nemal byť problém
o sony ti toho neviem veľa povedať