už ste niekedy čítali túto knihu????? Čo na nu hovoríte?
Nám ju v škole učiteľka opisovala, so slovami, že ona, ked ju prečítala, tak sa z nej 5 rokov nevedela spamätať a až ju nechytáme do ruky... ja len chcem vedieť váš názor...
@hetfield tiez to vidim skor na proces, aj ked neviem co na tom, moze byt hrozne, ze popravili nejakych fasistov.. za to co oni spravili to bolo minimum co mohli spravit, teda jedine, ze by jej ucitelka bola krutoprisna fasistka a poburilo ju to
skôr proces Norimberský ,ktorý bol po druhej vojne ..to už skôr ,ale toto nepoznám ..a verím tomu ,že to musela byť až príliš silná kniha ,kedže sa tam otvorene odsudzovali zločinci a hovorilo sa o tom ,čo spravili
aj ja si myslim ze to je skor norimbersky proces...a co bolo na tom take strasne ze 5 rokov bola z toho v soku???...to ze a konecne ukazala svetu pravda???...to bola az taka zakomplexovana faninka fasizmu???...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nie, podľa mňa sa tam neopisuje nič o tomto povstaní.