Ahojte potrebujem poradit. Som na 8 rocnom gymnaziu v 8. triede (tercia) a rozmyslam ci pojdem na bilinky alebo zostanem na tomto.. Jazyky myslim ze mi idu fakt dobre, ale zas nechcem tam ist len kvoli tomu.. Myslite ze by tam mohol ist aj normalny clovek
Ide o to, že na aké bilingválne by si išla (či náboženské,súkrokmné alebo štátne a pod...). Ja chodim do kvarty na normalny gympel a chcel som ist na bilingval ale intrak nechcem a v mojom meste je len jedno bilingvalne aj to musi byt nabozenske, sukromne a ma na pč prirodovedne predmty kludne chod, v niečom je eše lahsie ako normalne
ani ja sa neučím od rána do večera ale je to dosť náročné ale bez toho učenia to proste nejde... ale ja by som určite nemenila
a napríklad mne angličtina nešla vôbec na zš a aj tak som sem išla síce na začiatku to bolo hrozné ale teraz je to už fajn
To dosť záleží od toho,čo chceš v živote robiť.Napríklad,ak sa nechceš venovať jazykom do takej hĺbky a chcela by si študovať pr. právo alebo tak,bolo by ti zbytočné.Lebo čo som počula na BG sa nepreberie toľko toho učiva ako na obyčajných gymnáziach.Ak je pravda,čo si písala,že ti jazyky idú a aj ťa bavia,vieš si predstaviť,že by si sa nimi aj živila,tak prečo nie? A s tým učením nemaj strach,veď hlavné je,že ťa jazyky bavia,potom pôjde všetko ľahšie Na bilingválnom je ale určite viac učenia ako na obyčajnom..
Poznám ľudí z BG a určite sa neučia od rána do večera,ale učiť sa musia,to je pravda...
GL :-S
Ja chodím na biling...a je to super ségra je na normálnom a musím povedať že ja by som tam byť nemohla. Je to také nudné veď sa v tej škole ani nepoznajú taká škola blbá to je. My máme úplne super školu Odporúčam biling. Síce závisí aj podľa toho aký ale ja som sa na základke učila tak len že raz sa polrok pred niečím dôležitým. A teraz no bilingváli sú úplne v pohode ľudia vôbec nie takí tí bifľoši čo sa rozprávajú len o matike atď. Skús to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nz
a napríklad mne angličtina nešla vôbec na zš a aj tak som sem išla síce na začiatku to bolo hrozné ale teraz je to už fajn
Nemáš čo stratiť, jazyky v živote využiješ.
Poznám ľudí z BG a určite sa neučia od rána do večera,ale učiť sa musia,to je pravda...
GL :-S