@sandy114 take, co rozlisia obycane buchnutie od zlomeniny...nechce sa mi otravovat lekarov na pohotovosti kvoli hlupostiam...hlavne nie po dvoch dnoch
@3 ked ta po dvoch dnoch stale ten uraz trapi, tak je to zrejme dost vazne na to, aby si tym mohla otravovat doktorov. A preco na pohotovosti? Ked si vydrzala 2 dni, ak sa to nezhorsilo, tak chod zajtra rano normalne k doktorovi, nemusis na pohotovost predsa, ked to nie je take urgentne...
hlavný príznak:: keď ho niekto nájde pri upratovaní
vedľajšie príznaky: asi opuchnutie a deformácia.. ak s tým nemáš nejaké problémy (zhoršené dýchanie, enormný opuch, deformácia), tak by som povedal, že lekára ani nepotrebuješ, oni ti s tým aj tak nič extra nespravia. ale ber to ako názor laika, ktorý nikdy nemal zlomený nos, iba hlavu
jéé ja viem nosi lámať a ako sa to prejavuje? dotyčný leží na zemi, krvavý s prasačím plačom, inak to zmodrá dakedy aj napuchne a je to bolestivé na dotyk
Ja som mal zlomený nos, a bolelo ma to možno hodinu. Netiekla mi ani krv ani mi neopuchol. Len asi o týždeň, keď som sa pozrel do zrkadla, tak sa mi zdal nejaký krivý. Potom ma na to upozornili naši, ale keď som išil do nemonice na RTG, tak mi povedali, že to zlomené nie je...z čoho usudzujem, že sa to do doho týždňa aj zrástlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vedľajšie príznaky: asi opuchnutie a deformácia.. ak s tým nemáš nejaké problémy (zhoršené dýchanie, enormný opuch, deformácia), tak by som povedal, že lekára ani nepotrebuješ, oni ti s tým aj tak nič extra nespravia. ale ber to ako názor laika, ktorý nikdy nemal zlomený nos, iba hlavu
Tenderness when touching the nose
Swelling of the nose or face
Bruising of the nose or under the eyes (black eye)
Deformity of the nose (crooked nose)
Nosebleed
When touching the nose, a crunching or crackling sound or sensation like that of rubbing hair between 2 fingers
Pain and difficulty breathing out of the nostrils
@tikalok