čínske obchody sú všetky ak si to tak zoberieme ale v tých takých pravých čínskych som nebola už dobre dlho... keď som bola malá, tak som nechodila nikam inam... teraz si už radšej na šetrím a idem do normálnych, alebo v británii boli super blšáky
oblečenie čo nosím musí spĺňať 2 kritéria musí sa mi páčiť a musí byť primerané cene ostatné ma netrápi.... ale často si kúpim lacnejšie v gate-e, ney yorkeri ako u číňanca ale v poslednom čase dosť naštevujem značkový sekáč čo tu je *-* však bunda za 1,50 e sa neodmieta
Tricka mam prevazne znackove, vacsinu mikin tiez, tenisky tiez, a zvysok mi je u prdele.. no a nech si hovori kto chce co chce, velka cast znackovych veci nie je drahsia len tak pre nic za nic.. samozrejme plati sa vela za znacku, ale aj ta kvalita je na uplne inej urovni...
@malcharek to vieš, treba natrafiť na dobrý obchod a dobré veci. Desaťkrát prídeš, nič dobré nemajú a potom raz prídeš, pohrabeš sa a usmieva sa na teba kus oblečenia, po akom si už dlho túžil
najlepšie je pokúpiť v sekáči, u číňana, v akcií, niekde na blšom trhu (samozrejme nie Miletička, desivé to miesto a potom si to upraviť, pospichovať, pokombinovať podľa seba
značkové ako značkové..väčšinou nakupujem v obchodoch ako reserved, takko, kenvelo a tak..ale občas aj u čínanov maju fajnové veci, ale akurád tie čínanky su hrozne malé, čiže moje číslo nikdy nemaju
neviem čo myslíte ako značkové...v poslednom čase nakupujem väčšinou v takých ako New yorker, HaM, Gate,... potom aj v normálnych obchodoch ale v čínskych nie...
@tommyhot presne tak, trička a bundy, tak na to si potrpím, aby boli značkové, alebo aspoň aby bol kvalitný materiál a tričko niečo stálo a nie 2€ Obuv tiež. Veď ja si obuv kupujem buď raz ročne, ale aj na pár rokov. Tak už si kúpim aj za poriadnu cenu nech to niečo vydrží. Na džínsy vôbec nepozerám. Mám asi zo tri kusy v skrini, už 3 roky. Jedny tuším stáli 200€ a sú z Talianska a ešte som ich ani na sebe nemal. Preto ak si kupujem nohavice, tak na značku nepozerám, skôr ako sa u nich cítim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ale tým nepopieram, že sa v ňom nájdu skvelé veci
no šmejdové veci sa mi "podarilo" kúpiť aj v značkovom..takže nemyslím,že značkové obchody sú super
a značkové si kupujem predovšetkým topánky
a? mne to nevadí je tam su per výber...a drahé su tam veci pomaly ako v značkových
ale teraz na to nemám ani prachy a je mi z toho na dávenie.
A do secondhandu by som nevstúpila, nosiť veci po človeku, ktorého nepoznám..bŕ.