Ked áno tak od kolkých rokov , či ste mali príliš krivé zuby , za ako dlho vám to dali dole a či vám dávali len hore strojcek alebo len dole alebo aj aj
od 13 ibe hore, mala som dosť krivé zuby, kôli kolozubom ktor mi predtým rástli, mohla som si dať aj na dolné zuby ale to by som musela mať dlhšie aj na spodnych zuboch tak som povedala že nechcem, no a po skoro presne roku mi ide konečne dole...17.5.10
strojček mám od 14, a dole mi ho budú dávať teraz niekedy, v júni alebo na začiatku júla, takže pomaly dva roky.. mám ho len na horných zuboch a už mi to hrozne prekáža, lebo máme takú zubárku, čo furt naťahuje kontroly, že hentá medzierka, tá a tá a tak dalej.. proste len kvoli peniazom jak sa nato pozerám..a zuby som mala dost krivé, teda jeden a teraz už to nieje vobec poznať. Z tohoto hladiska sa to určite oplatí dať, ak nad tým rozmýšlaš.
minulu stredu mi ho dali dole a teraz mi dali nocny FuJky D a rano sa zobudim a nemam ho a tak ho cely cas hladam a vzdy ho najdem zapadnuty niekde za postelou DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» www.birdz.sk/forum/vyhladava...
tu určite nájdeš čo hľadáš
hanbim sa za svoje zuby
...a krivé zuby nemám , ani som nemala ale mala som hrozný pred kus, a už sa mi to upravuje
Dlho som si cmúľala palec ! preto som ich mala tak vpredu ! :/