to asi vsetky ntb bude rozdiel ci je za 400 alebo 1000, ale mali sme doma tlaciaren hp akej strednej rady a do troch rokov sa jej zlomila nejaka suciastka a povedali nam ze to mozme vyhodit, co podporilo moju nedoveru v hp... len proste kazdy mi odporuca nvida quadro grafiku aj som sa docitala ze to je najlepsie ale potrebujem nieco dostupnejsie
na macbookom som uvazovala ale nejako nechce spolupracovat s allplanom v ktorom rysujem, aj ked mozem mat 2 os ale zase som citala neiekolko nazorov ze ani s photosopom to nie je idealne a samozrejme mac je proste mac je stylovy a funkcny ale stale vaham teraz sa pozeram na » www.alza.sk/dell-inspiron-q... ktory ma numericku klavesnicu co je pre rysovanie extremne vyhodne, alebo ci predsa len nezainvestovat na ten dell precision za 1500... ale pol roka budem jest iba suche rozky....
@claudius toho HP @7 sa neboj... ako už bolo povedané, je DOSŤ rozdiel medzi HP za 1000€, a HP za pár stovák čo sa cenovo snažia dohnať Acery, Asusy a MSI... čo sa pochopitelne odrazí aj na kvalite...
sám mám už nejaké 2 mesiace ProBook dv7, a zatiaľ spokojnosť vo všetkom... konštrukčne sa zdá byť odolný... a EliteBook na tom bude ešte lepšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
HP su hovna, je to vsetko ta ista fabrika
Tam nájdeš odpoveď profíkov!
sám mám už nejaké 2 mesiace ProBook dv7, a zatiaľ spokojnosť vo všetkom... konštrukčne sa zdá byť odolný... a EliteBook na tom bude ešte lepšie...
ta svina vydrzi starocia a zasekne sa raz za rok
okrem ineho je praca na macovi krasne intuitivna a inteligentna, nejaky HP, acer, asus a bohvie co ine je vyhadzovanie penazi
btw. na ISIC by si mal dostat zlavu