deturence hladame po warezovyzch forach novu H16, ja uz mam dokonca v par skladbach vychytane texti, mi to odvcera vecera dookola hra, najviac pocuvam 3 a 4 skladbu tie su dost dobre... Ale urcite kupim original CD, podporim....
sestrenica ma uz cely album...ale ze ju sklamali na plnej ciare ze ked vidali te n jeden song ze to bolo uplne dobre ale ked pocula cely album ze ten jediny je najlepsi
coooo? ludia vam to jeboce... frazy su sice rovnake ale co cakas je to 1na6ka, pohodovy rap, vychytane texty, paradicka, samozrejme ze sa tam najdu aj picovinky ale davam tomu 8,5/10 boda... podla mna sa to chalanom celkom vydarilo
a ty co tu pisu take veci ako 8.KOLINI su sraci co nevedia...
p.s. ked sa ti to nelubi tak sa netlac do tohto fora a pusti doma svojho oblubeneho JAROSLAVA NOHAVICU picinko
Nygdy ja nehovorim ze je to zle...akoze bezi mi to tu uz od rana, chcem si to napocuvat....vcitit sa do tych textov...ale cakala som od toho viac, trosku ma sklamali
Ja som od toho nic neocakaval mozno preto som prijemne prekvapeny, normalne som si vypocul zatial asi prvych 9 skladieb ale zato 3 a 4 skladbu som pocul aspon po 20x,uplne najlepsie, stale mi to hra dookola, ked ma omrzia tieto 2 skladby, potom sa pustim od 9ky po 16ku dufam ze aj tam sa do nejakych 2och zalubim
jj a ta dalsia (4ka) na zaciatku ten vychytany prechod jaxa to rozbehne, popici... a refren je tiez vychytany uplne mi robi dobru naladicku... optimisticky track, akurat mi hra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
presne tennn dziaaah
a ty co tu pisu take veci ako 8.KOLINI su sraci co nevedia...
p.s. ked sa ti to nelubi tak sa netlac do tohto fora a pusti doma svojho oblubeneho JAROSLAVA NOHAVICU picinko
takto ma vyzerat prispevok do tohto fora
Ja som od toho nic neocakaval mozno preto som prijemne prekvapeny, normalne som si vypocul zatial asi prvych 9 skladieb ale zato 3 a 4 skladbu som pocul aspon po 20x,uplne najlepsie, stale mi to hra dookola, ked ma omrzia tieto 2 skladby, potom sa pustim od 9ky po 16ku dufam ze aj tam sa do nejakych 2och zalubim
nemas zaco, bolo to zasluzene
ja si radsej pustim spominaneho pana Nohavicu, nakolko ho vrcholne uznavam...
h16, no aj by som na to nadaval keby to bola hudba ,ale zial nieje. dobre priznavam sa, milujem ked sa do mne ludia seru takze zacnite, rad sa hadam
ty ides volakomu hovorit do deciek a fotku v profile mas z nejakej pocitacovej trapnej hry