Ahojte, potrebovla by som si zabezpečiť novú simku. Na smskovanie. Mám ale len 14 a neviem ako funguje zhananie simky.. Mohli by ste mi dať radu kde kúpiť sim (najlepšie za nejakú lepšiu cenu aby sa platilo pri písaní do tmobilu ale tak aby o tom neved
mozes si kupit u hocijakeho operatora na kredit, myslim ze to daju kludne aj na teba, ked je to na kredit. v o2 narpiklad maju aj za euro, dokonca sa da aj zadarmo objednat tusim cez internet. u druhych operatorov to neviem ako funguje
@denisska takto to nefunguje. Kurier, ktory ti prinesie SIM kartu ti ju nevyda bez toho aby skontroloval OP. Samozrejme vydat ju moze aj na mamin obciansky, ale na vlastne triko s tym, ze porusuje zakon.
@tommyhot Mne keď doniesli SIMku tak nechceli občiansky,len sa spýtali,či som to ja - - dokonca som bratovu simku našla v schránke,proste poštou bola odoslaná ... Ako klasický list,bez doporučenia,bez všetkého...
@laurikaaa ako som povedal, to uz ide na triko prepravnej spolocnosti. Standardny postup je taky, ze skontroluju OP. Ak by mama zistila, ze ma na svoje meno SIM kartu o ktorej nic nevie a chcela by to riesit, tak by z toho mala dana spolocnost problemy a o2 by pravdepodobne dostal pokutu od telekomunikacneho uradu.
@tommyhot tak tak, tu kartu cez net som si tiez objednavala z netu, prisla obalkou doporucene. jedine co som robila bolo ze som volala na infolinku aby mi ju zaktivovali
@denisska ako som povedal islo mi len o to, ze kurier porusuje obchodne podmienky a tym stavia o2 do pozicie, ze porusuje zakon je mi jasne, ze realita je vseliaka, ja ked som objednaval druhu SIMku tak OP pytali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
boze ked si spomeniem co ja som robila v 14.
mozes si kupit u hocijakeho operatora na kredit, myslim ze to daju kludne aj na teba, ked je to na kredit. v o2 narpiklad maju aj za euro, dokonca sa da aj zadarmo objednat tusim cez internet. u druhych operatorov to neviem ako funguje
Btw,mám taký pocit,že ja som bola v 14tich viac v info ako ty,omnoho viac ... odporúčam viac čítať,viac sa vzdelávať...
takže už budeš mať občiansky a huráá na novú simkartu
ale proste www.o2.sk este je tam aj reklama ze ZADARMO a da sa vybrat sposob dorucenia