ale je to tak. v tejto dobe si môže vydať knihu ktokoľvek. stačí dať niekomu veľký balík. Minule som bola v kníhkupectve. a moje oko nevidelo nič kvalitné. len samých béčkových upírov a známe romance ktoré každý vie ako skončia typu Pilcherová.
výnimka knihám ako ľavá ruka boha, temné hmoty a pod.
nakoľko najnovšie vydaná kniha, pri ktorej som sa nesmiala, aká je to blbosť bol HP7 smiley:, uprednostňujem skôr staršie veci, teda aspoň čo sa beletrie týka...
a vlastne, aj HP7 bola svojim spôsobom blbosť, ale nebavila som sa na tom tak, ako na pokuse Stokerovho praprasynovca napísať pokračovanie Draculu
(a to si myslím, že oproti niektorým veciam, čo v súčastnosti vychádzajú, to ešte bola dobrá kniha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(ale v poslednej dobe sa bestsellermi stávajú hrozné sračky...however, thank god, vychádzajú aj dobré knihy, aj keď trochu pomenej )
výnimka knihám ako ľavá ruka boha, temné hmoty a pod.
a vlastne, aj HP7 bola svojim spôsobom blbosť, ale nebavila som sa na tom tak, ako na pokuse Stokerovho praprasynovca napísať pokračovanie Draculu
(a to si myslím, že oproti niektorým veciam, čo v súčastnosti vychádzajú, to ešte bola dobrá kniha
..kvak..