takze cez vikend musim vypotit novelu aspon na tri strany na temu na Orave napadalo vela snehu...preto zakladam aj diskusiu...potrebujem vymysliet necakany koniec ...tazeee cakam na vase napady =D
Necakany koniec? Trebars zachrana kralika v poslednej chvili pred umrznutim Alebo mne raz skocil kamarat do snehu uplne nahy a pak mal zapal pluc...ale v tej chvili to bolo smiesne Pripadne laska? To vzdy zaberie
@Cassie_15 tak co takto ze sa posmykol na lade vletel do cesty autu a bolo po nom? Alebo hromadna havarka? Si pusti televizne noviny tam mas toho plno ani netreba vymyslat
rozumiem tomu, čo hovorí nadpis, ale čo sa na jeho zmysel dá napísať... vychádza mi len nezáživnosť zatiaľ... to už máš tie tri strany a chceš koniec, alebo načo chceš koniec, keď nemáš ani premyslený dej
no tak to žasnem... nabudúce budú chcieť rovno román napísať... nepoviem ešte rozprávku, dobre, dá sa dačo, ale to už presahuje hranice si myslím... nevidím v tom všeobecný zmysel, iste, pre niektorých to má... aj pre mňa, ale mám skúsenosť, že hromadne je viac ľudí, pre ktorých je utrpením vôbec napísať pár riadkov a nie ešte tri strany novely... nemám slov... už presahuje trápnosť...súcitím s každým, kto proste nechce písať a takto ho nútia...
hehe, a matus má pravdu... novela nemá tri strany... aj tak to bude len rozprávanie...
@matus33 , @zipporah my sme sa to ucili tak ze poviedka a novela je v podstate to iste ibaze v novele sa potlaca opisna zlozka a vystupuje tam menej postav...aaa ze dej je len o jednej udalosti s necakanym zaverom...a to co mame my pisat ma byt novela na dve tri strany...ved kebyze by som to mala pisat na 50 a viac stran tak sa scvoknem =D myslim ze mne uplne stacia tie tri strany =D
no... a niektorým aj tie tri strany robia problém... hej, aj my sme sa učili všeličo, ale vždy som na to srala... pravidlá, samé pravidlá, sprostosti... pri písaní sa treba viesť inštinktom! a nie pravidlami... ale aj ten inštinkt treba pestovať... pravdaže a preto by som zrušila niečo také, čo vy robíte, kľudne stačia úvahy, eseje a rozprávania... dobre, ešte ten fejtón, a raz si treba vyskúšať aj básnické črevo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Poviedka cca do 30 strán
Novela od 30 po nejakých 150 strán
Román 150 strán vyššie
hehe, a matus má pravdu... novela nemá tri strany... aj tak to bude len rozprávanie...