Z osmičky som sa rozhodla podať prihlášku na slovensko-francúzske bilingválne gymnázium. Bojím sa, ale že nový kolektív nebude dobrý. Alebo, že ma neprijímu. Nie že by to tak doteraz bolo, len no...Ak nebude dobrý kolektív nebude možné ani dobre sa učiť :
nuz poznam tam kopu ludi skoro clee triedy presne takto istžo slovensko-francuzske z osmicky a deviatky su dokopy a kolektiv maju skvely...ono ae je to vzdy vsetko individualne.-....a pri najhorsom po rpvom roku rpestupis na noramlne gymnazium drzim palce
ja som šla zo šestky na inú školu a kolektív bol...no mierne povedané hrozný.ale teraz je to lepšie.už si nenadávame a snažíme sa jeden na druhého usmievať
Podľa mňa sa nemusíš báť...napríklad ja sa teším na ten deň,keď sa dostanem na inú školu.Nie žeby som teraz mala zlý kolektív(všetci sú naozaj skvelí),ale teším sa že spoznám nových ľudí a možnosť žeby nebol dobrý kolektív mi ani nenapadla
ved to ze sa niekto dostal do kolektivu kde si ludia nesadli neznamena ze budes mat taký kolektiv aj ty!!! nestresuuuj..uvidis..hádam si sadnete.... neboooj ok?
V 9. triede sme už boli tak zohraný že informácie sa šírili telepatiou ... a teraz... hm telepatia funguje len velmi minimálne , ešte sa nepoznáme a to je čo povedať aj po roku... ešte na pol roka som nevedel mená všetkých spolužiakov , ale je tiež pravda že nepatrím k tým najbystrejším.
Nejak moc sa vykecávam a potom mi je to lúto mazať
Nemáš sa čoho báť, pokial ti nezáleží na tom, čo si o tebe myslia druhý...
na kolektíve nezaleží ....ľudia nie sme materská škola ....nehovorím že nemôžeš mať par dobrých kamošov ...ale predovšetkým treba bojovať sám za seba ...tak ako to bude aj v živote ....
No to je podľa mňa totálny blud.Mňa moji spolužiaci na základnej tak zdeptali tým že sa mi neustále vysmievali za môj vzhľad a mám so sebavedomím problém doteraz,mám pocit,že porucha sebavedomia už bude mátať celý život,kým sa skutočne nenaučím mať rada samú seba,prestať mať komplexy zo svojho xsichtu alebo posledná alternatíva našporiť na plastiky.
bud budete jeden velky kolektiv alebo budete poskupinkovany... my sme prvych 2 a pol roka boli kolektiv, potom sme sa poskupinkovali (to vies, ked je 27 dievcat v triede) zo zaciatku sa snazili udrziavat to, boli mile, ale potom sa ukazali ako pekne falosne mrchy... ... nemozes vediet ako to u vas bude, ale nech to bude ako bude, bud sama sebou, nesnaz sa byt nasilu ani vtipna ani ritolez a ludia ta budu mat radi
,,Ak nebude dobrý kolektív nebude možné ani dobre sa učiť." DRÍST.
Som jednoznačne najasociálnejšia osoba v každom kolektíve, kde sa ocitnem, a nemám s tým najmenší problém.
Menila som základku uprostred siedmeho ročníka, za dva mesiace som v rámci možností úplne zapadla.
Prvý mesiac na gymnáziu som nehovorila s nikým, svojich spolužiakov mám za bandu nasprostastých povrchných nekultúrnych hoviad, čo im pravidelne pripomínam. Nikto voči mne nemá výhrady, aspoň nie také, o ktorých by som vedela.
(Vyznievam zrelo na psychofarmaká, ale to som chcela, že kolektív /ak nešikanuje - totiž ak sa nedáš/ je nepodstatný.)
hmmm ..co ja viem ja som na gympli a nas kolektiv sa zdal byt zoz aciatku dobry dost a teraz sa to furt riesi aky sme kolektiv a nwm co.. sme tam dost taki ludia ze odlisni..ale tak ja to tam znasam phoode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no a ja som na osemrocnom gympli, sla som po stvrtom rocniku a sice sest rokov sme boli nanic kolektiv, teraz je to skvele cize neboj sa
V 9. triede sme už boli tak zohraný že informácie sa šírili telepatiou ... a teraz... hm telepatia funguje len velmi minimálne , ešte sa nepoznáme a to je čo povedať aj po roku... ešte na pol roka som nevedel mená všetkých spolužiakov , ale je tiež pravda že nepatrím k tým najbystrejším.
Nejak moc sa vykecávam a potom mi je to lúto mazať
Nemáš sa čoho báť, pokial ti nezáleží na tom, čo si o tebe myslia druhý...
a keď som sa sťahovala a prestúpila som na iný gympel, tak som sa tam rýchlo "udomácnila", čiže kolektív v pohode, aj kamarátky a kamaráti
z našeho kolektívu som za čudáčku..x) nevidím dôvod ale ostatný asi hej..
No to je podľa mňa totálny blud.Mňa moji spolužiaci na základnej tak zdeptali tým že sa mi neustále vysmievali za môj vzhľad a mám so sebavedomím problém doteraz,mám pocit,že porucha sebavedomia už bude mátať celý život,kým sa skutočne nenaučím mať rada samú seba,prestať mať komplexy zo svojho xsichtu alebo posledná alternatíva našporiť na plastiky.
Som jednoznačne najasociálnejšia osoba v každom kolektíve, kde sa ocitnem, a nemám s tým najmenší problém.
Menila som základku uprostred siedmeho ročníka, za dva mesiace som v rámci možností úplne zapadla.
Prvý mesiac na gymnáziu som nehovorila s nikým, svojich spolužiakov mám za bandu nasprostastých povrchných nekultúrnych hoviad, čo im pravidelne pripomínam. Nikto voči mne nemá výhrady, aspoň nie také, o ktorých by som vedela.
(Vyznievam zrelo na psychofarmaká, ale to som chcela, že kolektív /ak nešikanuje - totiž ak sa nedáš/ je nepodstatný.)
a ešte pre tých čo sa pýtali dodávam, že áno žilinské bilingválne gymko... @11 @19