Potreboval by som poradit ohladom noveho mobilu. Oplati sa mi kupit Xiaomi mi4?
Podmienky:
Limit: 300€ ( viac nie )
Minimalna pamet 16 gb
Dostatocny vykon na hry
@kosmiklove » www.pocket-lint.com/news/123856-app... .........
niesom ziadny apple maniak, je pravda ze su to predzane sracky ale samsung alebo apple su podla mna lepsie nez lumia lebo je tam viac aplikacii........ nech si kupi kto co chce , ja mam iphone 5c a keby som nemal veci na icloude a idem dat 300e na mobil tak by som kupil asi samsung g850 alpha ......... inak co je na tej lumii take dobre ?
@xy12345 a zase..lebo je tam viac aplikacii nestaci ti tých 500 tisic co je v obchode? A na win10 sa dajú inštalovať aj aplikacie z ios a androidu...takze je toho viac než dosť..
Najskôr sudis že hento a toto je lepšie a teraz sa pytas co je na nich také dobre?
@hovnovhlave tak je to dobre nehra sa to tak dobre ako na pc ale da sa
Nwm aky mas mobil ma to cez 2gb tak to mozes vyskusat ak mas dost pamete si to stiahni jak ja
@kosmiklove mas pravdu.... tak lumiu som nemal, videl som 800vka to tusim bola vtedy som mal este iphone 4 a zdala sa mi o dost horsia ... , . inak to som nevedel ze sa tam daju instalovat appky z ios a androidu, to dobre vymysleli
@vachtlik jój, tak kým sa ja dokopnem k inštalácii takej veľkej hry, tak mi rukou stihnú prejsť ešte tri mobily môj Gangstar Vegas už 4 mesiace čaká, kým ho zaktualizujem, ale nemôžem, lebo vždy mám pamäť niečím zaplnenú momentálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.pocket-lint.com/news/123856-app... .........
niesom ziadny apple maniak, je pravda ze su to predzane sracky ale samsung alebo apple su podla mna lepsie nez lumia lebo je tam viac aplikacii........ nech si kupi kto co chce , ja mam iphone 5c a keby som nemal veci na icloude a idem dat 300e na mobil tak by som kupil asi samsung g850 alpha ......... inak co je na tej lumii take dobre ?
Najskôr sudis že hento a toto je lepšie a teraz sa pytas co je na nich také dobre?
Nwm aky mas mobil ma to cez 2gb tak to mozes vyskusat ak mas dost pamete si to stiahni jak ja