Čaute Birdzáci!
Nedávno som sa vrátil z dovolenky v Chorvátsku a keďže len pršalo a pršalo a pršalo a...pršalo...mal som čas si obzerať okolie a premýšľať
Rozhodol som sa, že pre vás začnem písať nejakú novú vec, samozrejme, môj klasický žáner, sc
@zajkousko Ja sám som zvedavý, ako na to budú reagovať, skúšať veci treba @tecumseh tak tu máme prvého už to píšem, potom to sem hodím a napíšem, odkedy môžu ľudia písať pokračovanie
@motuz ty si začal hovoriť o scifi, nie ja ale prečítala som si kúsok jedného tvojho blogu a boli to stále dokola samé zbrane takže asi nič pre mňa nevadí, nápad super, snáď sa chytia iní ľudia, držím palce
@zajo keby si sa furt do všetkého nemontoval nebola by som hnusná
Keď to sem dáš upozorni ma TSkou, rád sa pozriem a zapojím, ale hovorím, že som nevšímaví dopredu, preto ma upozorni. Ja si to už nájdem.... tvorbu treba podporiť. Sám chcem napísať sci-fi, takže no teším sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aha, ale birdzáci nejak sci fi nemusia, aspoň si myslím po tom čo tu vidím za 4 roky....
@tecumseh tak tu máme prvého už to píšem, potom to sem hodím a napíšem, odkedy môžu ľudia písať pokračovanie
nápad super, ak som bude fakt dobré. ak nie, tak zlé scifi je horšie než zlá kniha akéhokoľvek iného žánru.
fuj si hnusná ako pokazene avokádo
@zajo keby si sa furt do všetkého nemontoval nebola by som hnusná
@ exkrement máš dobré meno, to ti dala mamka, alebo ťa tak volajú spolužiaci?
heh, zaujímave,že si vždy pri tom...
nešpehuješ ma ty náhodou a nepasieš po mne?
@candy36 len sa mi tu nepobite, prosím vás
@zajkousko nebuď drzý k slečne a pakuj sa modliť do kostola
ho pŕŕŕŕ, ona je moja ovečka, ty sa tu nesačkuj žralok zubatý
@tecumseh pekne ďakujem málo kedy sa stáva že by sa ma tu niekto zastal - alebo že by sa tu ktokoľvek kohokoľvek zastal
@tecumseh
@zajkousko
Taaaak sa ukľudníme všetci pekne....
ja som kľudni a pijem šampanské, nazdravie kamoško a aby ťa kopla múza a tvoje romány boli najkrajšie na birdzi...
@candy36 jak keby ja ne, len sa tu nejaké ohnivé debaty začínali