ked som si pozrel tu schemu muzskej ulohy, ani by ma nehlo nieco im natocit a niekde to posielat..tak prizemny scenar, ktorym by som mal zaujat som este nevidel
ten serial tvoria ludia z fb - to bola ich myslienka a bez toho aby cielili k dosiahnutiu nejakeho zisku...
scenaristov uz nejakych sice maju, ktovie co stvaraju, no chyba im este dooost ludi ako tak sledujem na fb... no laka ma to, lakalo ma to.. a asi aj bude. ale asi ani nie hranie.
len ked som si to precitala , tak tam dole bolo ze imaginarny priatel .. takze to sa mam len tvarit ze niekto vojde do tej izby ? weej xP .. urcite zajtra nieco spravim xP ...
môj názor je tento - pokiaľ to niekto myslí s herectvom vážne, tak sa nebude angažovať na Slovensku...áno, skúsenosti niekde nabrať treba no nebudem robiť šaša na tak malom trhu ako je Slovensko za pár €...svetové štúdiá ako Universal, Paramount atď. robia takéto videokastingy každý deň na lepšie roly, teraz sa to presúva na Európu (viď. Movie On) takže kto vie anglicky a myslí si že má talent nech to skúsi rozhodne inde ako na Slovensku...
inak...možno sa mýlim..ale ono to nie je prvý slovenský on-line seriál...keď si len zoberieme to čo má Jojka...huste.sk či čo to je..tam bolo veľa seriálov čo nešli v telke..čo si pamätám tak Rádio Hijó,Cestovka atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
scenaristov uz nejakych sice maju, ktovie co stvaraju, no chyba im este dooost ludi ako tak sledujem na fb... no laka ma to, lakalo ma to.. a asi aj bude. ale asi ani nie hranie.
@klaudinka skús napísať ale to by si mala o úlohu ťažšie- hrať chlapa, nie?